Nietzsche vindt dat tijdens rustmomenten voor de geest de beste ideeën ontstaan. En lopen is blijkbaar zo’n rustmoment. Ondanks het actief bezig zijn met wandelen komt je hoofd tot rust en ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën.

En ik merk dat ook in de praktijk. Niet alleen als ik zelf aan het wandelen ben, maar ook tijdens wandelingen met mijn klanten of tijdens Net-walking, als het draait om kennismaken.

Wandelen is dus de ultieme manier om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten. 

Een tijd geleden kreeg ik, onder het wandelen (!), het inzicht om gebruik te gaan maken van de plek waar ik woon en werk. Want iemand zei “Wat woon jij toch op een waanzinnige plek. Zo mooi en wijds. Echt een plek waar je tot rust kan komen.“. En voor mij was dat een eye-opener. Want voor mij is het zo logisch om hier te zijn en te genieten van alles om me heen.

En dus voor mij het idee geboren om die natuur prominent in mijn werk mee te nemen. Het logische gevolg was dat ik ging wandelen met mijn klanten. Dat deed ik al op verzoek, maar nu is het een standaard onderdeel in alles wat ik doe met (potentiële) klanten.

En ik maak het elke keer weer mee. Elke keer zie ik weer wat wandelen met mensen doet. De energie die vrijkomt en de focus die ontstaat. De stappen die ze in hun bedrijf zetten. De resultaten die bereikt worden. Van de kracht hervinden om door te pakken tot ‘gewoon’ inzichten mee naar huis nemen. Van in actie komen tot nieuwe strategieën toepassen.

Wandelen zorgt gewoon voor de rust en ruimte in je hoofd.
Wandelen creëert nieuwe energie en focus om door te pakken.

Kom ook wandelen!

Dat kan bij mij, met mij, op verschillende manieren.

Allereerst is er natuurlijk Net-Walking. Één keer per maand en helemaal gratis. Leer andere ondernemers kennen tijdens een heerlijke wandeling. Ervaar zelf de rust in je hoofd. De eerstvolgende editie is op maandag 19 november. Start 9.30 uur. Wil je erbij zijn dan hoor ik dat graag. Een reactie op deze mail is voldoende.

We kunnen ook samen gaan wandelen, Wandelen met Aandacht. Dan gaan wij in gesprek over jezelf en je bedrijf. Over de doelen die je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Zo’n wandeling duurt 1,5 – 2 uur en levert je inzichten en natuurlijk nieuwe ideeën. De kosten zijn €80 per wandeling. Bel of mail me voor een afspraak.

Wandelen en gelijk aan de slag gaan, gelijk doorpakken, kan natuurlijk ook. De inzichten en de ideeën die zijn ontstaan tijdens de wandeling, worden dan gelijk verwerkt in uit te voeren acties. Er zijn twee varianten.
De eerste is de Opkikkerdag waar je samen met maximaal 8 ondernemers een dag aan de slag gaat. De volgende Opkikkerdag vindt plaats op 31 oktober en er is nog slechts plek voor één ondernemer. Ben jij die ondernemer? Dan kan je hier die stoel reserveren voor €67.
En de tweede variant is de Focus-dag, een één-op-één dag, een VIP-dag. Een dag waar je grote stappen maakt, gewoon omdat de focus ligt op jouw bedrijf en ideeën. Structuur en helderheid creëren. Het resultaat van die dag kan bijvoorbeeld een plan van aanpak zijn. De kosten van deze dag zijn €497. Ook hier kan je me bellen of mailen voor een afspraak.

*alle prijzen zijn exclusief BTW.

En mocht je geen zin hebben om te komen en/of te gaan wandelen. Dan heb je als alternatief altijd nog de douche of het toilet. Dat zijn plekken waar je geest ook tot rust komt. En derhalve uitstekende ideeën-generatoren. 😉 Maar ze zijn lang niet zo gezellig!

Hopelijk treffen we elkaar binnenkort en gaan we de natuur in!

Enjoy life 🧡!

Share This