Het is een smal paadje en ik loop voorop. Ik zie dit beeld (zie foto) en het voelt alsof ik de tunnel ingezogen wordt. Ik bedenk me op dat moment, wat is er aan de andere kant van die tunnel. Waar kom ik terecht? Welk avontuur ligt erachter?

Ik word gezogen in de Cammino della Fortuna 2025. Het is dan de 5e keer dat ik hem samen met 31 ondernemers loop. Ik wil iets anders doen. Natuurlijk blijft de basis in tact. De Cammino della Fortuna is wandelen voor jezelf en een goed doel. 

Januari 2025 wordt een avontuur. Ik ga er een echte Cammino della Fortuna van maken. Lopen van Noord-Limburg naar Zuid-Limburg. Van de Parochiekerk St. Antonius Abt in Mook naar de Baseliek van Onze Lieve Vrouwe in Maastricht. 

De hele provincie doorkruizen van boven naar beneden en van links naar rechts. Met tussenliggende kerken en prachtige natuurgebieden. Met schattige dorpjes en grootse steden. 

Het worden geen 31 rondjes zoals nu. Nee, ik start in Mook en loop naar de volgende plek. De 31ste dag arriveer ik in Maastricht. En onderweg slaap ik niet in mijn eigen bed.

Het wordt een avontuurlijke maand. Tussen nu en dan zal ik nog wel vaker achter mijn oren krabben, waar ga ik aan beginnen, maar ik verheug me op het ontdekken van nieuwe wegen.

Ik heb je hulp nodig. Ik ga echt op onbekende plekken lopen. Waar moet ik echt komen? Welke plekken mogen niet ontbreken? En waar kan ik overnachten? Heb je tips?

Het wordt een geweldig avontuur en ik stap die tunnel in.

Share This