Cammino della Fortuna - wandelcoach Zuid-Limburg

Wandelen met Laura is voor mij de perfecte manier om met volle aandacht in mijn bedrijf te duiken. Laura stelt goede vragen, laat me op andere manieren naar situaties kijken en heeft veel goede ideeën. Ik hoop dat we nog veel kilometers mogen maken samen!
– Bregje –

Cammino della Fortuna

Cammino della Fortuna

Wat is het?

Cammino della Fortuna, ofwel het pad van geluk, is een lange afstandswandeling in ontwikkeling. Lopen op het pad van geluk. Iedereen bewandelt zijn eigen pad, zijn eigen pad van geluk. Het pad van geluk is je leven, het pad van geluk ligt niet vast, het wordt duidelijk terwijl je er op loopt. Stappen zetten naar een doel dat je wilt halen, een droom die je wilt realiseren. In beweging blijven, op kruispunten keuzes maken, en altijd verder komen. Soms loop je op asfalt en soms ploeter je door de modder. En het allerbelangrijkste is dat je onderweg geniet. Van alles wat je tegenkomt, de natuur, de mensen, de resultaten die je haalt.    

Het fysieke pad van geluk ligt in Zuid Limburg. Een pad van geluk dat je zelf kan bewandelen, ik ga namelijk een route ontwikkelen met een daarbij horend boek. Maar ook een pad dat ik gebruik bij mijn werk als Businesscoach in de Natuur. Elke coachwandeling, Cammino, die ik loop met een ondernemer, loop ik op het pad van geluk.  

cammino della fortuna - pad van geluk - wandelcoaching

Cammino en Camminata

Als Businesscoach in de Natuur loop ik met ondernemers op het pad van geluk. Ervaren of startende ondernemers, maar ook mensen die nadenken over het ondernemerschap. Gemene deler is dat ze staan op een kruispunt en graag willen sparren over de keuzes die moeten maken om niet stil te blijven staan. 

“Inspirerende wandeling, het heeft me de ogen geopend.”  
– Inge –

“Ik weet zeker dat ik nog een keer met jou op pad wil!” 
– Dionne –

“Wat een geweldige wandeling met een geweldige coach, jouw vraag bracht mij het goede antwoord.” 
– Boy –

de Cammino della Fortuna Song

We lopen samen een Cammino, de één-op-één coachwandeling op het pad van geluk. Tijdens die coachwandelingen ontstaan inzichten, worden er keuzes gemaakt. Je maakt afspraken met en doet beloftes aan jezelf.  

“Ik heb een afspraak met Laura en dus weet ik dat ik moet de balans opmaken. Kijken waar ik nu sta.” 
– Jacqueline –

De volgende stap is dan je ook houden aan die afspraken en beloftes. En dat niet altijd even makkelijk. De waan van de dag, beren op de weg, genoeg uitdagingen die er voor zorgen dan jij afdwaalt van hetgeen je wilt. Een Cammino kan je daar mee helpen. Deze één-op-één coachwandeling kan je zien als verantwoordelijkheid afleggen aan jezelf. Welke stappen heb je genomen? Wat gaat er goed? En wat gaat er minder goed? Wat moet er veranderen? Welke stappen ga je nu nemen? Dat soort vragen. Voor het bij de les houden, een schop onder je kont geven is speciaal de Cammino Stappenkaart ontwikkelt, met daarin vijf wandelingen.  

“Dank je wel voor je positieve reflectie, tips en handvatten.” 
– Angie –

En dan is er nog een Camminata. Een groepswandeling met maximaal 5 andere ondernemers. Elke keer een ander thema. Een thema dat we tijdens de wandeling uitdiepen, door vragen en opdrachten. Laagdrempelig en inspirerend. 

De eerstvolgende Camminata zal dinsdag 5 juni plaatsvinden. Thema Doe Iets. Lees hier het verhaal achter het thema.

Hoe werkt het praktisch?

Allereerst maak je de beslissing dat je met mij op het pad van geluk wilt lopen. Pak je telefoon en bel me op of stuur me een mailtje. Onderaan deze pagina staat een contactformulier of druk op de knop. 

We maken een afspraak, jij bepaalt in welke plaats op het pad van geluk je wilt lopen. En dan gaan we lopen. Na de coachwandeling krijg je van mij een herinnering van de coachwandeling. Wat dat is vertel ik niet, maar de reacties die ik krijg zijn zo leuk. 

cammino della fortuna - geloof in jezelf - wandelcoach Zuid-Limburg

Aan de Cammino della Fortuna, het pad van geluk, is een goed doel gekoppeld. Voor 2022 is dat de Stichting Zo Mooi Mogelijk.  Deze stichting zet kinderen met een beperking als kinderen met een mogelijkheid in de maatschappij. We belichten de krachten, talenten en mogelijkheden van deze kinderen i.p.v. de diagnose en hun beperkingen.
Wij geloven dat met de juiste begeleiding ieder kind zijn talenten kan inzetten om mogelijkheden voor zichzelf te creëren.

We hebben in januari 2022 €2.250 bij elkaar gelopen.

 

logo stichting zo mooi mogelijk
credohuis maastricht

Aan de Cammino della Fortuna, het pad van geluk, is een goed doel gekoppeld. Voor 2021 is dat het CredoHuis. Het CredoHuis zorgt voor een veilig (t)huis voor zwerfjongeren. Een plek om je talenten te ontdekken, tot bloei te komen en weer mee te doen in de maatschappij. Een doel dat perfect past bij het pad van geluk.

We hebben bijna €3.000 bij elkaar gelopen.

 

“Super inspirerende wandeling met veel handvatten om door te pakken.” 
– Sarina –

Cammino, de één-op-één caochwandeling op het pad van geluk : €150 
Cammino Stappenkaart, 5 bij de les coachwandelingen: €650 (€130 per wandeling)
Camminata, in groepsverband lopen met een thema: €47 per persoon 

Prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe is het ontstaan?

De Cammino della Fortuna is ontstaan eind 2020. Een turbulent jaar, waarin Corona de kop op stak. Turbulent in de positieve en negatieve zin. Sommige ondernemers zagen hun omzet sterk groeien of juist in elkaar storten, beide hebben consequenties voor de ondernemer, voor de onderneming en voor de privé situatie. Tijd om de balans op te maken.    

Ik wilde in januari 2021 de balans opmaken. Kijken waar ik stond, welke stappen ik moet zetten. En daarvoor wilde ik 31 dagen gaan wandelen in het mooie Zuid-Limburg waar ik woon en werk. Aan de keukentafel ontstond het idee van de Cammino della Fortuna. Samen met ondernemers wandelen. Elke dag een wandeling met één ondernemer op één prachtige plek. Lopen voor jezelf en het goede doel, het CredoHuis. 

laura lazzarini businesscoach in de natuur
Wie ben ik?

Ik ben Laura Lazzarini, businesscoach in de natuur. Ik help ondernemers met het realiseren van hun doelen. In de praktijk blijkt het dat het formuleren van doelen niet het probleem is, je weet wat je wilt bereiken in het leven. Maar het DOEN, het bereid zijn om te doen, daar knelt het vaak. Daar ontstaat de twijfel.  

Door de natuur in te gaan, kom je letterlijk in beweging. Zet je de stappen die je moet zetten. Ontstaat er helderheid en overzicht. Krijg je inzichten. Bepaal je wat echt belangrijk is in je leven. Maak je keuzes. Kom je in actie. Ga je met focus doen wat je met jezelf afspreekt.

Een wereld waarin alle dromen uitkomen, een wereld waar gelukkig zijn de boventoon voert, dat zou een prachtige wereld zijn, maar dat begint met in actie komen.    

Wandelen? Vragen? Stuur me een bericht

11 + 11 =

Cammino della Fortuna - wandelcoach Zuid-Limburg
Share This