Cammino della Fortuna - wandelcoach Zuid-Limburg

4e editie Cammino della Fortuna start 1 januari 2024

Na drie succesvolle edities start de 4e editie van de Cammino della Fortuna op 1 januari 2024.
31 ondernemers die, middels een coachwandeling, lopen voor zichzelf en voor het goede doel.

Na het tellen van alle stemmen is de Stichting Bloemenhart gekozen als het goede doel waarvoor we gaan lopen.

Bloemenhart zet zich in tegen de eenzaamheid onder ouderen. Dat doen zij door elke maand een bloemetje te brengen naar eenzame ouderen. Het bloemetje is natuurlijk prachtig maar het is de aandacht en het gesprek dat het meeste wordt gewaardeerd. Het bezoek is een geluksmoment voor alle partijen.

Alle plekken zijn bezet. Dank je wel aan alle lopers. Je kan natuurlijk wel je aanmelden voor NetWalking op dinsdag 23 januari (zie hieronder onder kopje NIEUW).

Wil je je toch aanmelden? Klik dan op onderstaande knop.

Cammino della Fortuna beschikbaarheid

beschikbare data

De wandeling start om 9 uur ergens in Zuid-Limburg en duurt ca. 2 uur.
De kosten zijn €175 (excl. btw) en daarvan gaat 50% naar het goede doel.

NIEUW
Tijdens deze Cammino della Fortuna gaan we NetWalken voor het goede doel. NetWalking is een netwerkevent. Samen wandelen, goede gesprekken, elkaar beter leren kennen, met elkaar verbinden en natuurlijk daar elkaar helpen. Vooral dat laatste is onderdeel van de Cammino della Fortuna. Naast netwerken gaan we ook het goede doel helpen. Normaal gesproken is NetWalking een gratis event, maar dit keer vragen we €25 pp (excl BTW) voor Stichting Bloemenhart. 

Dinsdag 23 januari 2024 om 9 uur op de Brunssummerheide. 

logo Cammino della Fortuna - pad van geluk
logo Cammino della Fortuna - pad van geluk

Wandelen met Laura is voor mij de perfecte manier om met volle aandacht in mijn bedrijf te duiken. Laura stelt goede vragen, laat me op andere manieren naar situaties kijken en heeft veel goede ideeen. Ik hoop dat we nog veel kilometers mogen maken samen!
– Bregje –

Cammino della Fortuna

Cammino della Fortuna

Wat is het?

De Cammino della Fortuna is de Italiaanse benaming van het pad van geluk. Lopen op het pad van geluk. Iedereen bewandelt zijn eigen pad, zijn eigen pad van geluk. Het pad van geluk is je leven, het pad van geluk ligt niet vast, het wordt duidelijk terwijl je er op loopt. Stappen zetten naar een doel dat je wilt halen, een droom die je wilt realiseren. In beweging blijven, op kruispunten keuzes maken, en altijd verder komen. Soms loop je op asfalt en soms ploeter je door de modder. En het allerbelangrijkste is dat je onderweg geniet. Van alles wat je tegenkomt, de natuur, de mensen, de resultaten die je haalt. 

De Cammino della Fortuna ligt in Zuid Limburg.

De Cammino della Fortuna is ook 31 dagen wandelen op dat pad van geluk. Of beter gezegd ik loop in januari 31 dagen, elke dag met een andere ondernemer, op het pad van geluk. De ondernemer loopt, met een coachwandeling, voor zichzelf en samen lopen we voor een goed doel. Immers 50% van de betaling gaat naar het goede doel. 

“Super inspirerende wandeling met veel handvatten om door te pakken.” 
– Sarina –

Meelopen in januari 2024?

In januari 2024 vindt de 4e editie van de Cammino della Fortuna plaats. Een goede start van het nieuwe jaar. De coachwandeling gebruiken om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. En tegelijkertijd lopen voor dat goede doel. 

Er zijn dus 31 plekken te claimen. Wil jij één van de 31 dagen meelopen dan kan je onderstaande knop gebruiken om je aan te melden.

Het goede doel in 2024

Aan de Cammino della Fortuna, het pad van geluk, is een goed doel gekoppeld. In januari 2024 lopen we voor Bloemenhart. Deze stichting bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Zij brengen elke maand een bezoekje aan eenzame ouderen. Ze nemen dan natuurlijk een bloemetje mee, maar het gaat ook om de aandacht en het gesprek dat de vrijwilliger heeft met deze oudere. Een moment van geluk ontstaat bij elk bezoek. 

In januari 2023 liepen we voor Phoenix4Kids. Deze stichting bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Stoere mannen en vrouwen, bikers, met het hart op de juiste plek. Zij geven kinderen waar het niet allemaal vanzelf gaat een steuntje in rug. Door een bezoekje, een luisterend oor, of het laten uitkomen van wensen van deze kinderen. We hebben €2.000 bij elkaar gelopen.

Voor 2022 was de Stichting Zo Mooi Mogelijk het goede doel. We hebben €2.250 bij elkaar gelopen. Deze stichting zet kinderen met een beperking als kinderen met een mogelijkheid in de maatschappij. Ze belichten de krachten, talenten en mogelijkheden van deze kinderen i.p.v. de diagnose en hun beperkingen. Zij geloven dat met de juiste begeleiding ieder kind zijn talenten kan inzetten om mogelijkheden voor zichzelf te creëren.

Het CredoHuis in Maastricht was het eerste goede doel. Het CredoHuis zorgt voor een veilig (t)huis voor zwerfjongeren. Een plek om je talenten te ontdekken, tot bloei te komen en weer mee te doen in de maatschappij. De donatie was in 2021 €2.750.

“Wat een geweldige wandeling met een geweldige coach, jouw vraag bracht mij het goede antwoord.” 
– Boy –

de Cammino della Fortuna Song

N I E U W S

Persbericht

Persbericht

31 ondernemers beginnen het jaar met een gelukswandelingOpbrengst voor Stichting Bloemenhart In januari 2024 wandelt Laura Lazzarini iedere dag met een ondernemer. Het is de 4e keer dat Laura de Cammino della Fortuna organiseert. De 31 wandelingen in Zuid-Limburg...

11 Nominaties 🙏

11 Nominaties 🙏

De afgelopen weken heb ik een aantal nominaties voor de 4e editie van de Cammino della Fortuna gekregen, 11 prachtige goede doelen die gerund worden door Zuid-Limburgers voor Zuid-Limburgers. Ik stel graag de 11 nominaties, in alfabetische volgorde, aan je voor: ...

Meest gestelde vragen

Ik ben geen ondernemer, kan ik dan toch meelopen?
Iedereen is welkom. Als businesscoach help ik mensen primair met businessvragen, maar ik schuw geen enkel ander onderwerp. De aanpak is hetzelfde. Het belangrijkste is dat we eerst de vraag helder krijgen, en dan samen wandelen richting een antwoord.

Ik heb geen concreet vraagstuk, maar ik wil wel graag meelopen voor het goede doel. Kan dat?
Zeker doen. Zelfs als je alles onder controle hebt, kan het gesprek dat we hebben inspireren of nieuwe inzichten geven. En de natuur is altijd genieten 😉.

Wat doe je met het geld?
50% van alle coachwandelingen gaat naar het goede doel, van de andere 50% betaal ik mijn energierekening 😉.

Ik wil een dag meelopen, maar ik kan niet altijd.
Bij je aanmelding kan je aangeven welke dagen je het beste uitkomen. Daar houd ik dan rekening mee.

Wanneer hoor ik welke dag ik meeloop?
Begin december maak ik de planning, dus dan krijg je een mail met de datum en de plek waar we starten. Meld je je later aan dan prikken we een datum uit de overgebleven data.

Hoe laat zijn de wandelingen?
De wandelingen starten 9 uur in de ochtend en duren ongeveer 2 uur.

Staat je vraag er niet bij?
Mail me op cammino@lauralazzarini.nl.

cammino della fortuna - pad van geluk - wandelcoaching

Coachwandeling

Als Businesscoach in de Natuur loop ik met ondernemers op het pad van geluk. Ervaren of startende ondernemers, maar ook mensen die nadenken over het ondernemerschap. Gemene deler is dat ze staan op een kruispunt en graag willen sparren over de keuzes die moeten maken om niet stil te blijven staan. Ze zijn op zoek naar helderheid en overzicht om de juiste keuze te kunnen maken.

“Inspirerende wandeling, het heeft me de ogen geopend.”  
– Inge –

“Ik weet zeker dat ik nog een keer met jou op pad wil!” 
– Dionne –

We lopen samen een coachwandeling op het pad van geluk. Tijdens die coachwandelingen ontstaan inzichten, worden er keuzes gemaakt. Je maakt afspraken met en doet beloftes aan jezelf.  

“Ik heb een afspraak met Laura en dus weet ik dat ik moet de balans opmaken. Kijken waar ik nu sta.” 
– Jacqueline –

De volgende stap is dan je ook houden aan die afspraken en beloftes. En dat niet altijd even makkelijk. De waan van de dag, beren op de weg, genoeg uitdagingen die er voor zorgen dan jij afdwaalt van hetgeen je wilt. Ook hier kan een coachwandeling je helpen. Je legt verantwoordelijkheid af aan jezelf. Welke stappen heb je genomen? Wat gaat er goed? En wat gaat er minder goed? Wat moet er veranderen? Welke stappen ga je nu nemen? Dat soort vragen. Voor het bij de les houden, een schop onder je kont geven is speciaal een Stappenkaart ontwikkelt, met daarin vijf wandelingen.  

“Dank je wel voor je positieve reflectie, tips en handvatten.” 
– Angie –

Naast één-op-één coachwandelingen is er ook nog een groepswandeling op het pad van geluk, de Camminata. Een groepswandeling met maximaal 5 andere ondernemers. Elke keer een ander thema. Een thema dat we tijdens de wandeling uitdiepen, door vragen en opdrachten. Laagdrempelig en inspirerend. 

Hoe werkt het praktisch?

Allereerst maak je de beslissing dat je met mij op het pad van geluk wilt lopen. Pak je telefoon en bel me op of stuur me een mailtje. Onderaan deze pagina staat een contactformulier of druk op de knop. 

We maken een afspraak, jij bepaalt in welke plaats op het pad van geluk je wilt lopen. En dan gaan we lopen.

Goed om te weten:
Coachwandeling, de één-op-één wandeling op het pad van geluk : €175 
Stappenkaart, 5 bij de les coachwandelingen: €750 (€150 per wandeling)
Camminata, in groepsverband lopen met een thema: €47 per persoon

Prijzen zijn exclusief BTW.

Cammino della Fortuna - wandelcoach Zuid-Limburg
laura lazzarini businesscoach in de natuur
Wie ben ik?

Ik ben Laura Lazzarini, businesscoach in de natuur. Ik help ondernemers met het realiseren van hun doelen. In de praktijk blijkt het dat het formuleren van doelen niet het probleem is, je weet wat je wilt bereiken in het leven. Maar het DOEN, het bereid zijn om te doen, daar knelt het vaak. Daar ontstaat de twijfel.  

Door de natuur in te gaan, kom je letterlijk in beweging. Zet je de stappen die je moet zetten. Ontstaat er helderheid en overzicht. Krijg je inzichten. Bepaal je wat echt belangrijk is in je leven. Maak je keuzes. Kom je in actie. Ga je met focus doen wat je met jezelf afspreekt.

Een wereld waarin alle dromen uitkomen, een wereld waar gelukkig zijn de boventoon voert, dat zou een prachtige wereld zijn, maar dat begint met in actie komen.    

cammino della fortuna - geloof in jezelf - wandelcoach Zuid-Limburg
Wandelen? Vragen? Stuur me een bericht

Cammino della Fortuna - wandelcoach Zuid-Limburg
Share This