Cammino della fortuna

31 dagen lopen op het pad van geluk

Frisse start van 2021

31 dagen
31 wandelingen
31 ondernemers
31 dorpen in Zuid-Limburg

En 1 goed doel!

31 plaatsen in Zuid Limburg

2020 is voor iedereen, in positieve of negatieve zin, een turbulent jaar geweest. En misschien is het nog steeds een turbulent jaar.

2021 gaat daar mogelijk niet voor onder doen, dus laten we samen, tijdens een wandeling, de balans opmaken en vaststellen voor welke keuzes je staat om van 2021 in elk geval voor jou een succesvol jaar te maken. Het behalen van succes draagt bij aan je geluksgevoel. De manier waarop jij je succes behaalt ook. En ik denk dat ik je daarbij kan helpen. Dus laten we samen de eerste meters van 2021 maken.

Ik wil je inspireren en helpen keuzes te maken en te genieten van de reis.

Wat is de bedoeling?

Begin bij jezelf. Cammino della Fortuna, het pad van geluk. Jouw pad van geluk. Dat pad ligt in Zuid-Limburg. En dus ben ik op zoek naar 31 Zuid-Limburgse ondernemers waarmee ik in 31 verschillende plekken in Zuid Limburg een wandeling maak, elke dag één wandeling. Een wandeling die bijdraagt aan het geluk en succes van die ondernemer.

Ieder grammetje

meer geluk
is de moeite waard.

En omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een stuk geluk, koppel ik aan dit project één goed doel. Een doel dat mensen in Zuid-Limburg een duwtje in de rug geeft en dat bijdraagt aan hun geluk. Een doel dat ik niet alleen bepaal maar dat in samenspraak ontstaat. Het gekozen doel is het Credo Huis in Maastricht. Het Credo Huis zorgt voor een veilig (t)huis voor zwerfjongeren. Een plek om je talenten te ontdekken, tot bloei te komen en weer mee te doen in de maatschappij. Een doel dat past bij het pad van geluk.

credohuis maastricht

Dat betekent dat de wandelingen niet gratis zijn. Heb je interesse? Dan licht ik dit graag toe in een gesprek.

Vandaag 13 oktober 2020 start ik met dit, voor mij, prachtige project.  

laura lazzarini businesscoach in de natuur

Wie ben ik?

Ik ben Laura Lazzarini, businesscoach in de natuur. Ik help ondernemers met het realiseren van hun doelen. In de praktijk blijkt het dat het formuleren van doelen niet het probleem is, je weet wat je wilt bereiken in het leven. Maar het DOEN, het bereid zijn om te doen, daar knelt het vaak. Daar ontstaat de twijfel.  

Door de natuur in te gaan, kom je letterlijk in beweging. Zet je de stappen die je moet zetten. Ontstaat er helderheid en overzicht. Krijg je inzichten. Bepaal je wat echt belangrijk is in je leven. Maak je keuzes. Kom je in actie. Ga je met focus doen wat je met jezelf afspreekt.

Een wereld waarin alle dromen uitkomen, een wereld waar gelukkig zijn de boventoon voert, dat zou een prachtige wereld zijn, maar dat begint met in actie komen.   

Ik kom in actie door in januari 31 dagen te gaan wandelen met ondernemers door ze te helpen aan helderheid, door 2021 goed te starten. Maar ook door een doel hieraan te koppelen, een doel dat mensen een duwtje in de rug geeft, bijdraagt aan hun geluk.  

Share This