WANDELEN MET IMPACT

Hoe kan ik je helpen?

Ik help je met het realiseren van Je doelen

wandelen met impact!

De manier waarop ik je help is geen rocket science, maar het werkt! De basis van al mijn producten is een coachgesprek. Sparren over je uitdagingen, confronterende vragen die je inzicht geven en helderheid en focus geven over de volgende stappen.

Wandelen in de natuur is de tool die ik inzet om snel resultaat te bereiken. Letterlijk in beweging komen. Gesprekken verlopen veel makkelijk terwijl je naast elkaar loopt en naast de spiegel die ik je voor hou, doet moeder natuur daar nog een schepje bovenop.

er wacht een avontuur op je!

Als je je doelen gaat realiseren, als jij de eerste stap neemt op jouw pad, als in actie komt om te werken aan het halen van je doel, dan start het avontuur. Je gaat namelijk een onbekend pad in, een pad dat spannend of eng kan zijn, een pad waar je veel mooie dingen gaat meemaken, successen mag vieren en boven alles genieten van de reis.

Ik wens dat je pad makkelijk voor je is, dat jij de juiste keuzes maakt, dat je niet vastloopt, dat je de focus blijft vasthouden om telkens weer een volgende stap te zetten en dat je de beren en verleidingen op je pad aan kan. 

En daar zit vaak de crux. Je loopt vast omdat dingen niet lukken. Je hebt twijfels over de haalbaarheid van je doel. Je onzekerheden blijken je af te remmen. Je laat je makkelijk afleiden waardoor de focus ver te zoeken is. En er is altijd wel iets wat belangrijker is dan je doel realiseren.

Ik help jou met het realiseren van je doel. Ik loop op je pad met je mee, even of wat langer. Ik zorg voor helderheid, overzicht en structuur. Ik help je met de verleidingen en beren die je tegenkomt. Je blijft in actie, in in beweging. 

Ik heb de HI5 methode ontwikkelt dat je helpt om dat pad makkelijker te maken. Als je de stappen van de HI5 methode volgt zal je zien dat het kan .. makkelijk je doelen halen. De basis van al mijn producten en diensten is de HI5 methode. 

Ik wil dan ook dat  je alles uit deze methode haalt, ik wil dat je makkelijk keuzes maakt, de consequenties accepteert en je onzekerheden omarmt. Dat je snel resultaten ziet. 

Alles om steeds dichter bij dat einddoel te komen.

Op welke manier kan ik je helpen?

Sparren

Het werkt echt … gewoon 1,5 uur gaan wandelen en sparren.
Over waar je tegenaan loopt, over een idee dat ronddwaalt in je hoofd en eruit moet, over alles weer op een rijtje zetten. Als je vastzit, stilstaat en weer door wilt, maar dat lastig vindt. Er zijn zoveel vraagstukken waarbij het fijn is om dat tegen iemand aan te houden, een onpartijdig persoon, die eerlijk tegen je is. En met een frisse blik met je meedenkt.

Ik noem dat wandelen met aandacht voor jou als persoon en voor je bedrijf.

Een dag op pad

Als je behoefte hebt aan net iets meer dan sparren dan kan je ook kiezen om een dag op pad gaan.

Bij een focusdag gaan we samen op pad. Geen verstoringen van anderen, Pure focus op jou, je bedrijf en datgene waar jij je op wilt focussen. Naast inspiratie, overzicht, focus en energie, ga je ook naar huis met een plan van aanpak op een A3.

#businesscoach #sparringspartner #accountability

De kracht van aandacht 

Ik wil mensen inspireren, activeren en helpen om hun doel te bereiken. Om hun droom te realiseren. Maar bovenal te genieten van de reis die je maakt om daar te komen. 

Ik ben Laura Lazzarini.

STAPPENKAART

Ik snap dat klanten het lastig vinden om zich voor een langere periode te binden aan één persoon. Maar als ik zie wat het resultaat is, dan is dat het wel waard. Want je dromen, je doelen omzetten in plannen en acties is één. Het daadwerkelijk uitvoeren is twee. En een stuk lastiger. Je moet dan ook de regie pakken, echt keuzes maken. En voor mij is dat juist het leukste, want ik zie mijn klanten daardoor echt groeien.

NIEUW – WALQYOURPLAN

Doelen realiseren, het klinkt zo makkelijk.
Dat doe je toch gewoon.
Iedereen kan dat dus waarom kan je dat niet.

Maar in de praktijk blijkt dat helemaal niet zo makkelijk te zijn. Een doel realiseren is niet iets dat je even snel doet. Het is hard werken. Je hebt focus nodig. Je moet je doel het belangrijkste in je leven maken. Je moet in actie komen en die acties geven niet altijd bergen energie. Doelen realiseren betekent keuzes maken. Betekent prioriteiten stellen. Betekent ook je comfort zone oprekken. 

Elk kwartaal organiseer ik een workshop waarin jij een kwartaalplan maakt, een realistisch plan dat leidt tot resultaat.

uit de praktijk …

Laura brengt je bij je essentie. Haar vragen leiden tot de basis. Haar vragen zijn verschrikkelijk irritant, ze blijft doorvragen voorbij die basis en tot je essentie. En als je het nodig hebt, is zij daar om het gesprek éénopéén door te zetten. De Opkikkerdag heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Marleen – 

Laura creëert ruimte bij mens en geest, waardoor men tot nieuwe, frisse, persoonlijke of bedrijfsmatige inzichten komt.
Leo – 

Samen zitten met Laura heeft me geholpen met een andere blik te kijken naar mijn bedrijf en de rol die ik hierin vervul. Haar nuchtere en heldere kijk op de dingen en door de juiste vragen op het juiste moment te stellen, ontrafelt ze de gang van zaken en leidt tot de kern.
Resultaat een helder plan met duidelijke stappen die richting geven aan de toekomst van mijn bedrijf. Voor iedereen die daadwerkelijk stappen wil zetten, een echte aanrader.
Lars – 

Laura zorgt ervoor dat ik weer overzicht heb, dat er structuur ontstaat, zodat ik weer controle heb op mijn leven. Ze houdt me bij de les.
Karen – 

Laten we de wandelschoenen aantrekken


Laten we de wandel schoenen aantrekken

Share This