workshops & trajecten

Hoe kan ik je helpen?

workshops & trajecten

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

– NIEUW – HET HIGH FIVE (HI5) Programma

Ik heb mijn werkwijze in 5 simpele stappen gegoten met als resultaat:

“Je weet wat je wilt, het is helder, je hebt overzicht en je kent de stappen ie je moet zetten om te komen tot een goed eindresultaat. En het allerbelangrijkste … je hebt focus en energie om die stappen ook daadwerkelijk te zetten en dat eindresultaat, je doel, te halen.” 

Klinkt dat als een resultaat dat jij graag wilt hebben dan kan je op verschillende manieren in 5 weken aan de slag, online, in een groep of één op één.

Nu tijdelijk kan je de HI5 uitdaging aangaan in 5 dagen. 

Sparren

Het werkt echt … gewoon 1,5 uur gaan wandelen en sparren.
Over waar je tegenaan loopt, over een idee dat ronddwaalt in je hoofd en eruit moet, over alles weer op een rijtje zetten. Er zijn zoveel vraagstukken waarbij het fijn is om dat tegen iemand aan te houden, een onpartijdig persoon, die eerlijk tegen je is.

Ik noem dat wandelen met aandacht voor jou als persoon en voor je bedrijf.

Een dag op pad

Als je behoefte hebt aan net iets meer dan sparren dan kan je ook kiezen om een dag op pad gaan. In een groep (opkikkerdag) of individueel (focusdag). 

De Opkikkerdag wordt ook wel de APK voor ondernemers genoemd. Een dag om je te focussen op jezelf en je doelen. Aan het einde van de dag ga je geïnspireerd, met overzicht, focus en energie weer naar huis. Je kent de volgende stap(pen) naar jouw doel.

Bij een focusdag gaan we samen op pad. Geen verstoringen van anderen, Pure focus op jou, je bedrijf en datgene waar jij je op wilt focussen. Naast inspiratie, overzicht, focus en energie, ga je ook naar huis met een plan van aanpak op een A3.

De kracht van aandacht 

Ik wil mensen inspireren, activeren en helpen om hun doel te bereiken. Om hun droom te realiseren. Maar bovenal te genieten van de reis die je maakt om daar te komen. 

Ik ben Laura Lazzarini.

traject

Ik snap dat klanten het lastig vinden om zich aan een traject van een half jaar te binden aan één persoon. Maar als ik zie wat het resultaat is, dan is dat het wel waard. Want je dromen, je doelen omzetten in plannen en acties is één. Het daadwerkelijk uitvoeren is twee. En een stuk lastiger. Je moet dan ook de regie pakken, echt keuzes maken. En voor mij is dat juist het leukste, want ik zie mijn klanten daardoor echt groeien.

uit de praktijk …

Laura brengt je bij je essentie. Haar vragen leiden tot de basis. Haar vragen zijn verschrikkelijk irritant, ze blijft doorvragen voorbij die basis en tot je essentie. En als je het nodig hebt, is zij daar om het gesprek éénopéén door te zetten. De Opkikkerdag heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Marleen – 

Laura creëert ruimte bij mens en geest, waardoor men tot nieuwe, frisse, persoonlijke of bedrijfsmatige inzichten komt.
Leo – 

Samen zitten met Laura heeft me geholpen met een andere blik te kijken naar mijn bedrijf en de rol die ik hierin vervul. Haar nuchtere en heldere kijk op de dingen en door de juiste vragen op het juiste moment te stellen, ontrafelt ze de gang van zaken en leidt tot de kern.
Resultaat een helder plan met duidelijke stappen die richting geven aan de toekomst van mijn bedrijf. Voor iedereen die daadwerkelijk stappen wil zetten, een echte aanrader.
Lars – 

Laura zorgt ervoor dat ik weer overzicht heb, dat er structuur ontstaat, zodat ik weer controle heb op mijn leven. Ze houdt me bij de les.
Karen – 

Aan de slag?

Laten we afspreken

Share This