Wandelend werken AAN je bedrijf

HI5 methode

 focus op wat jij belangrijk vindt! 

 

de Hi5 methode
FOCUSSEN OP WAT ER ECHT TOE DOET

Wat is de Hi5 methode?

Ondernemers zijn vindingrijk, ze denken in kansen, kunnen snel inspringen op veranderingen, staan open voor nieuwe initiatieven en raken snel geïnspireerd.

Zomaar wat positieve kenmerken van ondernemers. Maar er kleven ook nadelen aan zo veel enthousiasme en flexibiliteit. Immers, ondernemers zijn vaak met (te) veel projecten tegelijkertijd bezig, want alles is leuk. Door een gebrek aan focus komt een project niet af of in het ergste geval mislukt een project. Door een overvolle agenda is er weinig tijd voor belangrijke zaken, zoals gezin, hobby’s en ontspanning.

Dankzij de 5 stappen van de ✋🏻HI5🤚🏻 methode ga jij keuzes maken en je focussen op de zaken en projecten die er echt toe doen. Tijd investeren en stappen zetten. Resultaat behalen, succesvol zijn. En dus ook inkomen genereren.

wat zijn de 5 stappen?
  1. Zorg voor rust en ruimte in je hoofd.
  2. Krijg inzichten en maak ze helder.
  3. Maak keuzes, geef prioriteit en realiseer tijd.
  4. Creëer structuur en overzicht en maak een plan.
  5. Ga met focus en energie aan de slag.

En zo simpel is het.

Wat levert het me op?
  • weet jij wat jij echt belangrijk vindt,
  • weet jij welke stappen je moet zetten om je doelen te halen,
  • heb jij tijd om die stappen te zetten,
  • heb jij focus en
  • haal jij je doelen.

 

#businesscoach #sparringspartner #accountability

De Hi5 methode leidt tot het volgende resultaat:

“Je weet wat je wilt en kiest daar bewust voor, je doelen zijn helder, je hebt overzicht en je kent de noodzakelijke stappen om te komen tot een goed eindresultaat.
En het allerbelangrijkste … je hebt focus en energie om die stappen ook daadwerkelijk te zetten en je doelen te halen.”

Tevreden klanten

“Samen met Laura heb ik helder gekregen waar ik voor sta en waar ik voor ga. Stapje voor stapje op weg naar een duidelijke visie, knopen doorhakken en met een goed plan naar huis. Bedankt Laura!”
– Marleen – 

 

“Ik wilde mijn bedrijf een nieuwe impuls geven. Nieuwe doelgroepen ontdekken. Samen met Laura ben ik aan de slag gegaan. Wandelend door de natuur kreeg ik veel inzichten. Ik snapte waar ik voor sta en ga, mijn missie en visie. Ik besloot dat ik niet de doelgroepen ging uitbreiden, maar mijn producten. Dat paste beter bij mijn missie. Met haar simpele tools stond mijn strategie snel op papier. Zo fijn dat je me erna nog bij de les hebt gehouden, Laura, dat heeft ervoor gezorgd dat ik de regie bleef houden.”
Patricia – 

Het is erg fijn om met Laura tsparren als je hoofd overloopt vaideeën. Ze werkt op eeinspireerde wijze maar vooral meaandacht voor jouw ideeën ebusiness. Laura laat je nadenkeen filteren en tegelijkertijd zorgt zook voor overzicht en structuur. Hierdoor heb ik nalles nog meer helder voor ogen.
– Sirella – 

Laura heeft het in zich om mensen snel op hungemak te laten voelen. Oprechte interesse en warmte.Ze creëert daardoor een veilige omgeving, waardoor jeje makkelijk open stelt. Hierdoor komt ze eenvoudigtot de kern.
Michelle – 

Share This