e9

focusdag
werken aan je bedrijf!

Welke weg ga jij bewandelen? 

Eindelijk zit je achter de laptop om te werken AAN je bedrijf om:

  • dat business plan te schrijven,
  • dat marketing plan te maken,
  • je doel uit te werken in een succesvol plan van aanpak,
  • dat idee dat al een tijd door je hoofd spookt eindelijk uit te werken
  • dat nieuwe product uit te werken,
  • dat stappenplan, om aan meer klanten te komen, op te stellen,
  • of die contentplanning te maken.

En ’s avonds sluit je gefrustreerd je laptop. Weer is het niet gelukt om te doen wat je van plan was. Je werd namelijk afgeleid door een binnenkomende mail. En toen zag je dat er nog een waslijst met mails stond. Één van die mails ging over een factuur die je nog niet betaald had en toen zag je die stapel rekeningen en je realiseerde je dat je van de week de administratie nog niet had gedaan.
Poeh poeh dat was weer een hele klus! De volgende keer beter plannen.

En dan is de tijd op. Grrrr ….

Je voelt gefrustreerd en ontevreden. Je hebt niet gedaan wat je met jezelf had afgesproken. Wat je gepland had. Tuurlijk moest dat ook gebeuren, maar waar blijf jij en je bedrijf. Hoe belangrijk ben jij en je bedrijf?

Wat je eigenlijk wilt is, echt aan de slag te gaan. Gefocust aan de slag te gaan. De rust hebben om gefocust aan de slag te gaan. Niet afgeleid worden. Meters maken. Doorpakken. Resultaat boeken.  

Zodat je door kan groeien. Je bedrijf kan laten groeien. 

Maak de keuze dat jij en je bedrijf belangrijk zijn.
Dat jij en je bedrijf de rust mogen ervaren om te kunnen groeien.  

#businesscoach #sparringspartner #accountability

Een FOCUS dag is een dag speciaal voor jou en je bedrijf. Je gaat in alle rust aan de slag, gefocust en doelbewust.  Jij gaat werken AAN je bedrijf.

 

Een FOCUS-dag is uitermate geschikt om een plan uit te werken. Een plan om je doel te realiseren, een businessplan schrijven, een idee handen en voeten geven. Maar ook lastige uitdagingen worden tijdens een FOCUS-dag opgepakt.

Ik krijg weleens de opmerking dat kan toch niet tijdens een wandeling. Maar niets is minder waar. Onderweg worden voldoende stops ingelast waarin we de (tussen)resultaten opschrijven.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met je plan. 

Een FOCUS-dag start om 10.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

Wil jij gefocust aan de slag met je bedrijf? Dan bepalen we in overleg de datum. De FOCUS dag kost €650 (exclusief BTW).

 

Focus klanten

“Een Focusdag met Laura betekent de volle aandacht voor jou. Tijdens een wandeling ga je samen aan de slag met de ideeën, hersenspinsels of wensen voor je bedrijf waar je zelf niet aan toe komt. Zo’n hele dag focus op jou is een cadeau en zakelijk een goede stap. Samen helder krijgen waar je voor staat en waar je voor gaat. Stapje voor stapje op weg naar een duidelijke visie, knopen doorhakken en met een goed plan naar huis. Bedankt Laura, voor deze waardevolle dag met de focus op de toekomst van mijn bedrijf!
Marleen

Het is erg fijn om met Laura te sparren als je hoofd overloopt van ideeën. Ze werkt op een inspireerde wijze maar vooral met aandacht voor jouw ideeën en business. Laura laat je nadenken en filteren en tegelijkertijd zorgt ze ook voor overzicht en structuur. De focusdag heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik nu alles nog meer helder voor ogen heb.
Sirella

Wat een bijzondere plek van waar jij je passie uitvoert, Laura. Mooie en intensieve gesprekken met wijze lessen en een prachtige natuur om te wandelen. Ik heb deze dag ervaren als intensief en ontspannend tegelijk. In mijn tempo aan de slag met de dingen die mij bezig houden. Ik hoop snel weer terug te komen voor inspiratie.
Vincent – 

De grootste kracht van Laura is dat ze je op je eigen manier laat beseffen wat je moet verbeteren aan jezelf of je organisatie als je naar een bepaald doel wilt werken. Ze vraagt goed door, wat soms confronterend kan zijn, en probeert de persoon waarmee ze werkt te doorgronden waardoor ze ook daadwerkelijk te weten komt wat de persoon moet doen om het beoogde doel te behalen.
Sonny – 

Laten we de wandelschoenen aantrekken


Laten we de wandel schoenen aantrekken

Share This