Eindelijk zit je achter de laptop om te werken AAN je bedrijf om:

  • dat business plan te schrijven,
  • dat marketing plan te maken,
  • dat nieuwe product uit te werken,
  • je website nu eindelijk up to date te brengen,
  • dat stappenplan, om aan meer klanten te komen, op te stellen,
  • of die contentplanning te maken.

En ’s avonds sluit je gefrustreerd je laptop. Weer is het niet gelukt om te doen wat je van plan was. Je werd namelijk afgeleid door een binnenkomende mail. En toen zag je dat er nog een waslijst met mails stond. Één van die mails ging over een factuur die je nog niet betaald had en toen zag je die stapel rekeningen en je realiseerde je dat je van de week de administratie nog niet had gedaan.
Poeh poeh dat was weer een hele klus! De volgende keer beter plannen.

En dan is de tijd op. Grrrr ….

Je voelt gefrustreerd en ontevreden. Je hebt niet gedaan wat je met jezelf had afgesproken. Wat je gepland had. Tuurlijk moest dat ook gebeuren, maar waar blijf jij en je bedrijf. Hoe belangrijk ben jij en je bedrijf?

Wat je eigenlijk wilt is, echt aan de slag te gaan. Gefocust aan de slag te gaan. De rust hebben om gefocust aan de slag te gaan. Niet afgeleid worden. Meters maken. Doorpakken. Resultaat boeken. 

Zodat je door kan groeien. Je bedrijf kan laten groeien. 

Maak de keuze dat jij en je bedrijf belangrijk zijn.
Dat jij en je bedrijf de rust mogen ervaren om te kunnen groeien.
 

——————————-

Een FOCUS dag om AAN je bedrijf te werken

Een FOCUS dag is een dag speciaal voor jou en je bedrijf. Je gaat in alle rust aan de slag, gefocust en doelbewust.  Jij gaat werken AAN je bedrijf.

Wat gaan we op een FOCUS dag doen?

We starten om 10 uur en maken aan de hand van super leuke oefeningen en opdrachten een start met werken AAN jouw bedrijf. Het plan waarmee jij gaat bereiken wat je wilt bereiken. Na een heerlijke wandeling en picknicklunch gaan we in middag met nieuwe energie verder aan de stappen die jij moet nemen om je doel te halen.

En aan het einde van de dag (15.30 uur) maak jij tevreden je laptop dicht. Wat ben je heerlijk productief geweest. Je plan staat in de steigers of is misschien wel helemaal klaar en nu doorpakken.

Wat zijn de kosten?

Wil jij gefocust aan de slag met je bedrijf? Dan bepalen we in overleg de datum. De FOCUS dag kost €647 (exclusief BTW) – inclusief picknicklunch. 

Heb je interesse of vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

“Het is erg fijn om met Laura te sparren als je hoofd overloopt van ideeën. Ze werkt op een inspireerde wijze maar vooral met aandacht voor jouw ideeën en business. Laura laat je nadenken en filteren en tegelijkertijd zorgt ze ook voor overzicht en structuur. De FOCUS-dag heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik nu alles nog meer helder voor ogen heb.” – Sirella, La Sirel – Creatieve Fotografie & Design

8 + 4 =

De FOCUS dag is een initiatief van Laura Lazzarini, #aandachtverstrekker.
Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een gelukkig leven. Als ondernemer draait het vaak om te juiste balans te vinden tussen je bedrijf en je leven. Waar geef jij aandacht aan? Waar stop jij je tijd in? Hoe kan je ervoor zorgen dat je grip blijft houden op zowel je bedrijf als je leven? Hoe zorg je goed voor jezelf? En waarschijnlijk weet jij de antwoorden op deze vragen, maar ze toepassen is een tweede. 
Het klinkt allemaal heel simpel, maar het is niet makkelijk. Ik help je moeilijke keuzes makkelijk te maken,. Door het maken van keuzes ontstaat er rust en krijg jij weer grip op je bedrijf en je leven.