Ik loop vandaag de laatste etappe van de Cammino della Fortuna met Stan en Jeroen. Zij nemen me mee in hun proces om tot Qinti te komen, hun bedrijf. 

De verbinding zoeken, elkaar steeds beter leren kennen, samen leren en stappen zetten, de goede gesprekken, geven en nemen, afspraken maken, de verdieping zoeken, het vertrouwen, de leercurve … het lijkt wel een huwelijk. 

Samen door een deur lopen. Dat hoeft niet altijd naast elkaar. Soms loop je achter elkaar. En soms is de deur dicht en moet je misschien wel out of the box denken. Bijvoorbeeld samen door het raam klimmen.

Als ik dat zo aan hoor ben ik de afgelopen jaren twee keer getrouwd met dezelfde man. De eerste keer trouwden we in het theater aan ’t Vrijthof en de tweede keer bij de start van ons bedrijf.

En die man is voor mij goud waard, als levenspartner en als businesspartner. Hij staat voor me klaar, luistert en helpt. Denkt mee met alle ideeën die ik heb. Trapt ook af en toe op de rem. Mijn soulmate, mijn partner op alle vlakken, mijn grote liefde. 

De afgelopen maand heeft hij weer veel ballen in de lucht gehouden terwijl ik op het pad van geluk liep.

Dus dank je wel lieve Rob dat je samen met mij door de deur loopt. 

I love you ❤️.

 

Share This