Letterlijk en figuurlijk wel te verstaan. En naast elkaar werken ze zelfs versterkend.

Klinkt cryptisch … laat ik wat duidelijker zijn.

Je hebt een droom, je hebt een doel. Je hebt een stip aan de horizon waar jij naar toe gaat. Elke actie die je realiseert, elke stap die je neemt zorgt ervoor dat je dichterbij komt. Elke stap die je neemt is een keuze, een keuze om rechtdoor te gaan of naar links of naar rechts om uiteindelijk bij jouw droom uit te komen. Het is vaak een fikse wandeling met veel stappen. Elke wandeling is mooi. Elke stap, elke actie is goed, er zijn geen verkeerde keuzes. NEEM DUS ELKE DAG EEN STAP OM DICHTERBIJ JE DROOM TE KOMEN. EN VERGEET NIET VAN DE WANDELING TE GENIETEN. 

Wandelen is echt mijn meest favoriete hobby. Ongeacht het weer. Al wandelend krijg ik de beste inzichten en ideeën. Al wandelend vind ik rust, hoor ik de vogels fluiten, en waait de wind de stof weg. Na een wandeling heb ik veel energie om de dingen te doen die ik moet doen. Dus ook de stap die vandaag wil zetten om dichter bij mijn droom te komen. Het maken van een wandeling kost tijd maar daarna ben ik veel actiever en productiever omdat ik overzicht en focus heb. NEEM DUS ELKE DAG EEN STAP OM DICHTERBIJ JE DROOM TE KOMEN. EN VERGEET NIET VAN DE WANDELING TE GENIETEN. 

Wandelen, stappen zetten, brengt je waar je wilt zijn

Wandelen staat voor mij synoniem met

  • rust in je hoofd creëren
  • energie en inzichten opdoen
  • een genietmoment
  • inspiratie
  • focus

Al wandelend kan je je koers bepalen, kan je bepalen op welk pad je wilt lopen. Geasfalteerd of juist niet. Vol met brandnetels of klaprozen. Soms loop je in een recht lijn en soms neem je een omweg met mogelijk verassende wendingen. Jij bepaalt jouw koers!

Maar welke koers je ook neemt … HET GAAT NIET OM DE BESTEMMING MAAR OM DE REIS ER NAAR TOE. Dus geniet van jouw wandeling!

Wat is jouw volgende stap?

Dat zou ik wel graag willen weten. Welke stap ga jij vandaag zetten, letterlijk en figuurlijk!

Sta je even stil en heb je inspiratie nodig. Ik kan je op verschillende manieren, al wandelend, weer op weg helpen.

Allereerst kan je meewandelen met Netwalking. Netwalking is netwerken en wandelen tegelijkertijd. Je kan gratis aanschuiven en de volgende is woensdag 26 september van 9.30-11.30 uur. Zeker weten dat jij ’s middags reuzensprongen gaat maken.

Op woensdag 31 oktober is er weer een Opkikkerdag. Schertsend wordt deze wel een APK voor ondernemers genoemd. Een moment voor jezelf. Samen met maximaal 8 ondernemers, starten we met een wandeling en na de lunch gaan we aan de slag met jouw koers, de doelen die jij voor 2019 wil neerzetten. Early birds tickets kosten €67 (excl. BTW) en zijn inclusief koffie/thee met iets lekkers en een gezonde lunch. Klik hier voor meer info.

Wandelen met volle aandacht op jou, dat is Wandelen met Aandacht. In een wandeling van ca. 1,5-2 uur gaan we het hebben over jou en je bedrijf. Wat jij wil, wat je koers is om dat te bereiken, waar jij staat. En, zoals na elke wandeling, ontstaan er inzichten, krijg je weer energie en focus om door te pakken. Lijkt je dat wat? Klik dan hier.

Wil je nu echt in actie komen, reuzensprongen maken? Samen met focus bezig zijn, met jouw droom, jouw doel, jouw koers? Dan is een FOCUS-dag jouw volgende stap. We zetten op een FOCUS-dag niet één stap, maar maken letterlijk en figuurlijk een wandeling. En zetten daardoor veel stappen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Enjoy life 🧡!

Share This