opkikkerdag
apk voor ondernemers

de Opkikkerdag is een cadeau voor jezelf!
-Sirella-
DE Opkikkerdag is:

  • een dag voor jezelf
  • een druk op je resetknop
  • het geeft je energie
  • met inzichten en overzicht
  • het zet je in actie

“Ik ben nog steeds aan het nagenieten en het borrelt nog steeds. Iedereen zou vaker zo’n Opkikkerdag moeten plannen. Even pas op plaats, nadenken waar je mee bezig bent, nieuwe inzichten meenemen, maar ook alles scherp krijgen. Zeg maar, een APK voor ondernemers.” 

opkikkerdag = ondernemers APK

We beginnen de dag met een heerlijke wandeling, rust creëren in je hoofd, energie opdoen, inzichten verkrijgen. De natuur is een prachtige metafoor voor het leven en het pad dat je bewandelt.
Daarna gaan we lunchen. Rob maakt echt de heerlijkste lunches en houdt rekening met je wensen.
De middag gaan we aan de slag, aan de hand van een workshop, met je doelen, met de inzichten. Door overzicht en helderheid te creëren zodat jij gelijk kan doorpakken en je opgedane energie goed kan gebruiken.

leef jij van dag tot dag?

Omdat je het druk hebt, misschien heb je wel teveel hooi op je vork genomen.
Omdat je het overzicht kwijt bent, waar wilde je ook al weer aan werken dit jaar.
Omdat je geleefd wordt, iedereen claimt je waardoor je je eigen tijd niet kan indelen zoals jij het graag zou willen.

Eigenlijk ben je het hele plaatje kwijt, de helicopter view. Je zou eigenlijk alles weer in het juiste perspectief willen zetten, je keuzes herijken en dan weer met volle kracht vooruit. Even de boel resetten. Alle verbindingen in je hoofd en lijf smeren, zodat je weer met energie en focus aan de slag kan gaan met de zaken die er voor jou toe doen.

Tijdens de Opkikkerdag ga je op een andere manier kijken naar wat je wilt bereiken in je leven en in je bedrijf. Je gaat aan de slag met het herijken van je keuzes. Je creëert helderheid en overzicht zodat je gelijk kunt doorpakken.

Heel praktisch en pragmatisch.


De volgende editie!

WANNEER: WOENSDAG 22 JULI 2020 10.00 – 16.00 UUR

KOSTEN: €147 (EXCL. BTW) en gaat door bij 3 deelnemers

LOCATIE: Dalauro B&B, Eyserheide 27, 6287 NB Eys

Opkikker dagen in beeld 

Wandelen
Wie wandelt, wandelt nooit alleen
altijd zijn er wel vogels, altijd de wind
soms waterstromen
de bronnetjes soms
of passanten.
Altijd zijn er de bomen
en de wolken die je groeten
of de strak blauwe hemel.
En de zijwegen en de kruispunten
die vragen om een keuze.
Altijd zijn er je gedachten
die meetrekken als engelen
of als duivels, die je plagen.
Alleen wandelen bestaat niet.
Wandelen brengt je ook altijd weer
op je innerlijke weg
en brengt je thuis.

Wat zeggen deelnemers van de opkikkerdag?

De Opkikkerdag heeft mij het volgende gebracht: inzicht, vertrouwen en vooral een andere kijk op de dingen die voor mij belangrijk zijn.
Adriana – 

Ja, het was de moeite waard. Eerst het hoofd leegmaken tijdens een heerlijke wandeling. Daarna bijtanken met een superlunch. En vervolgens aan de slag met de doelen voor 2019! Ik zeg.. doen!!
– José – 

“Eindelijk was het zover. Twee weken geleden was ik bij Laura voor de Opkikkerdag. Ik heb er lang naar uitgekeken en mocht nu ervaren wat zo’n lief-voor-jezelf-dag met je kan doen. Hoe mooi is het om op een ontspannen manier in de natuur aan je bedrijf te werken?

Te beginnen met een wandeling in een mooie groene en heuvelachtige omgeving. In een heerlijk tempo waarbij je je lichaam ontspant en je hoofd leeg maakt. Ongedwongen en op een natuurlijke manier wordt er met elkaar gecommuniceerd en naar elkaar geluisterd. Er is alle tijd om van de glooiende omgeving en de buitenlucht te genieten. Juist dan ontstaan er nieuwe inzichten en ideeën.
Na de wandeling werden wij verwend met een heerlijke lunch op het buitenterras. Helemaal voldaan zijn we aan de slag gegaan met onze doelen en inzichten die de wandeling ons heeft meegegeven.

Wat heb ik genoten! De sfeer, de mensen, het eten, de natuur …… Het plaatje was compleet. Ik kan dit dan ook iedere ondernemer aanraden dit zo nu en dan te ondernemen.
Lizzy – 

Share This