Wandelen met aandacht

sparren en in 1,5 uur antwoord op je vraag

worstel je met een vraag?

Wandelen met aandacht

Is … even een momentje voor jezelf.
Is … genieten van de rust en stilte van de natuur.
Is … jezelf opladen om weer met focus aan de slag te gaan.
Is … helderheid en overzicht creëren.
Is … de cirkel doorbreken.
Is … met nieuwe inzichten naar huis gaan.
Is … in beweging komen. 
Is … het antwoord vinden op je vraag.

#businesscoach #sparringspartner #accountability
resultaat Binnen 1,5-2 uur

De manier waarop ik je help is geen rocket science, maar het werkt! De basis van al mijn producten is een coachgesprek.

Wandelen in de natuur is de tool die ik inzet om snel tot resultaat te komen. We komen letterlijk in beweging. En het gesprek verloopt veel makkelijker. De natuur zorgt voor rust en ruimte in je hoofd. Door de meestal confronterende, vragen die ik je voorschotel, gaat je creativiteit stromen. Dat resulteert in de oplossing op je vraag, je dilemma  je uitdaging.

De natuur zelf helpt vaak ook nog een handje en geeft ongevraagd inzichten. En zo ontstaat al vrij snel het gewenste resultaat. 

Ultiem sparren

Misschien heb je geen vraag, maar wel ideeën die in je hoofd zitten en waar je over wilt sparren. Zijn ze levensvatbaar? Wat moet ik ervoor doen en laten? Welke stappen moet ik zetten? 

Sparren over je uitdagingen, confronterende vragen die je inzicht geven en helderheid en focus geven over de volgende stappen. Ook dan kun je in 1.5 – 2 uur ver komen. 

een losse wandeling, een minitraject of stappenkaart

Soms is één wandeling voldoende. Maar in sommige gevallen is het verstandig om een minitraject van 3 wandelingen verspreid over 2-3 maanden te doorlopen, om snel door te pakken. Bijvoorbeeld als je aan de slag wilt met een grote verandering, een nieuwe doelgroep of een nieuw product. Maar ook als startende ondernemer komt er meer bij kijken om je bedrijf op te zetten. Je kan dan regelmatig vastlopen en hebt veel vragen. Regelmatig met een ervaren ondernemer sparren, met een frisse blik, kan precies zijn wat je nodig hebt om door te pakken.  

De coachgesprekken zijn natuurlijk ook in te zetten om bij de les te blijven als het gaat om het realiseren van je doelen. Je loopt vast omdat je twijfelt over de haalbaarheid of het nut van je doel, omdat je onzekerheid boven komt drijven, omdat je structuur mist. In dit soort gevallen kan je makkelijk terugvallen in oude patronen en ligt herhaling dus om de hoek. De drang om terug te kruipen in de veilige cocon wordt steeds groter. Dan is het verstandig om de problemen bij de wortels uit te roeien en het goed aan te pakken middels een een stappenkaart van 6 wandelingen verspreid over 1 jaar.  Bij de duur van een minitraject of een stappenkaart kan je buiten de wandelingen natuurlijk altijd contact met me opnemen als je vragen hebt of ideeën wil delen. Ik loop immers de gehele periode met je mee, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk..

“Na een heerlijke wandeling kon ik de rest van de middag aan de slag met een helder hoofd.”
“De natuur laat je een heleboel zien, het is een spiegel.”
“Alle aandacht voor mijn verhaal en zo’n wandeling zorgt voor overzicht, het is weer rustig in mijn hoofd.”
“Ik wist niet dat ik zo’n korte tijd al zulke stappen kan zetten, elke keer weer.”
“In 1,5 uur zoveel inzichten!”

heel practisch

Startpunt: ondertussen heb ik als een 50-tal wandelingen door heel Zuid-Limburg, ik geef je altijd de keuze tussen 3 startpunten
Duur: 1,5 -2 uur
Kosten:

 

€175 (ex. BTW) voor een losse wandeling
€475 (ex. BTW) voor een mini-traject van 3 wandelingen (duur 2-3 maanden)
€900 (ex. BTW) voor een stappenkaart van 6 wandelingen (duur 1 jaar)

 

Dit zeggen wandelaars

Ik heb nieuwe inzichten en doelen gekregen, waardoor ik mijn toekomst duidelijk voor me zie. Wandelen met Laura heeft me rust gebracht. Het is super waardevol.
Lisette – 

Worstelend met een probleem kwam ik in contact met Laura. Door de juiste vragen te stellen en de juiste structuur in mijn gedachtegoed aan te brengen. In slechts 2 uur heeft ze me over een dood punt heen geholpen door aandacht te vestigen op de oplossing. Ik kan haar warm aanbevelen bij iedereen die vooruitgang wil boeken, iedereen die structuur nodig heeft.
Robbert – 

Laura heeft het in zich om mensen snel op hun gemak te laten voelen. Oprechte interesse en warmte. Ze creëert daardoor een veilige omgeving, waardoor je je makkelijk open stelt. Hierdoor komt ze eenvoudig tot de kern.
Michelle – 

Het lijkt wel of ik leeg mag lopen tijdens deze wandelingen. Alles komt ter sprake. En Laura is in staat om mij op een andere manier tegen mijn problemen aan te laten kijken. Er ontstaat structuur. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en rust. 
Sandra – 

Laten we de wandelschoenen aantrekken


Laten we de wandel schoenen aantrekken

Share This