De derde keer dat ik deze maand alleen loop. Voor het goede doel, Phoenix4Kids, is dit natuurlijk niet goed. 

Maar ik vind het wel fijn om rust te geven aan mijn lijf. Het lijkt niet veel, elke dag 7-9 kilometer lopen, maar mijn lijf functioneert het beste bij 5-6 kilometer per dag. Dus deze geluksmaand maakt dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen. En een ‘rustdag’ helpt dan zeker. 
En het is ook fijn om mijn hoofd voor mezelf te gebruiken.

De eerste keer dat ik met me, myself and I liep, ging het over mijn aanbod. De tweede keer ging over de verbinding met mezelf. En vandaag dacht ik na over de reden waarom je een coachwandeling zou boeken. Tegen welke uitdaging loop je aan om met mij op pad te gaan. 

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik heb geen pasklare oplossingen voor je problemen of uitdagingen. Maar door het stellen van de juiste vragen, tijdens de wandeling, wordt de uitdaging helder en ligt de oplossing voor het oprapen. Zo simpel is het.

Simpel betekent overigens niet makkelijk. Want kan je die oplossing wel oprapen? Wil je hem oprapen? Immers achter de oplossing ligt een fundamentele keuze. Een keuze met consequenties. En die keuze implementeren in je bedrijf en in je leven is niet eenvoudig. Overtuigingen die boven komen drijven. Angsten die verstillen. Beren die voor je neus staan. Verwachtingen die je hebt of anderen van jou. Allemaal redenen om de oplossing niet op te rapen.

Gelukkig kan ik je bij de les houden, met je meelopen tijdens het proces dat je doorloopt. Tijdens wandelingen gaan we aan de slag met de stappen en wat je mogelijk tegenhoudt. Jij weet wat je moet doen en waarom. Je krijgt de rust en de focus om dat ook te doen. Je gaat in actie komen om de keuze, de verandering te implementeren. 

Het maken van keuzes is simpel, maar ze zijn vaak moeilijk door te voeren.

Loop jij ergens tegenaan?
Heb je een uitdaging waar je niet uitkomt?
Blijf je in rondjes draaien?

Dan wordt het tijd om contact met me op te nemen 😁.

Share This