Voor vandaag zijn er geen (last minute) aanmeldingen. Jammer, maar dat betekent niet dat ik de geplande Cammino niet ga lopen. Integendeel voor mijn gevoel een perfect moment om voor mezelf met mezelf te lopen.

Terwijl ik loop denk ik na over waar ik sta. Maar ook waar ik naar toe wil gaan. Mijn 2023 woord is simpel. Ik wil versimpelen. Wat ik doe is simpel, het is geen rocket science, maar dat is niet overal duidelijk. Ik maak het soms veel te ingewikkeld. Terwijl het toch echt simpel is. 

Ik verkoop coachwandelingen. En zo’n wandeling is voor veel dingen in te zetten. 
Voor uitdagingen, om te sparren, bij de les te blijven, om te groeien met je bedrijf, om je doelen om te zetten in een plan, om rust en overzicht te vinden. Het maakt niet uit waarin je vastloopt, of welke beren op je weg staan, met een coachwandeling zie je de dingen weer simpel en helder.

Je loopt ergens tegenaan. Of zit ergens mee. We sparren net zo lang tot we je vraag of probleem helemaal scherp hebben. En dan lopen we samen richting de oplossing.

De basis is een coachwandeling en is de oplossing niet in één wandeling te realiseren, dan schalen we op. Zo simpel kan het zijn. 

En terwijl ik door een holle weg loop met een big smile op mijn gezicht, ik weet namelijk waar ik dit jaar voor ga, zie ik dat de helling vol staat met ontelbaar veel sneeuwklokjes. Zo vroeg heb ik ze nog nooit gezien. Wat is de symboliek achter een sneeuwklokje?

Ik open mijn telefoon … 11.11 staat op mijn scherm. Ik realiseer me dan ook gelijk dat ik in de rit naar de start van deze wandeling ook het aantal kilometer heb zien overgaan naar 11111. Toen schonk ik er geen aandacht aan. Maar dit wordt wel heel vreemd. Dat wil vast en zeker meer zeggen dan éénvoud.

Het is tijd om mijn waarheid te vinden, zegt Google over 11.11. Deze in overstemming te brengen met mijn leven, gedachten en acties. 11.11 zegt ook dat ik mag vertrouwen op mijn intuïtie. En 11111 zegt volgens google dat ik ook op de goede weg ben, in een richting die overvloed gaat brengen. Positieve veranderingen die me dichter bij mijn doelen brengt. 

En de symboliek achter een sneeuwklokje? Hoop en (opnieuw) ontwaken. 

Het simpel houden voelde al goed voordat ik deze wandeling liep. Het woord kwam zomaar in me op, intuïtief. Ik mag in 2023 dus meer intuïtief zijn, maar wel rationeel blijven 😉. Dit in mezelf ontdekken en laten ontwaken.  

Dit jaar ga ik voor 111 coachwandelingen ❤️.

Share This