2020 is nog geen twee weken oud, als ik mijn weekend in februari cancel. Niet omdat er geen aanmeldingen zijn, maar vooral omdat ik merk dat het virus kinkhoest goed huishoud in mijn lijf en ik geen energie heb om acquisitie te doen en straks in februari er drie dagen voor de deelnemers zijn. 

En dus heb ik het weekend gecanceld. Balen voor beide partijen. Maar ik moet zeggen dat het voor mij ook een soort van een opluchting is. Ik liep er, door die kinkhoest, al een tijdje mee en voelde gewoon dat dit niet het moment was.  

Consequentie is dat ik één van mijn 2020 doelen niet ga halen. En dat ik mijn zeilen bij moet zetten grote 2020 doel te halen. Ik ben bijvoorbeeld aan het bekijken of ik het weekend kan verschuiven naar juni, alleen wordt het dan door-de-week. Of misschien andere paden moet belopen. Mijn creative brein is goed aan het werk. 

Deuren sluiten en deuren openen

Vorige week had ik tijd om het weekend te verwijderen, op zowel social media als mijn website. En ging aan de slag aan mijn volgende mijlpaal, de Opkikkerdag op maandag 30 maart. 

Een Opkikkerdag is het ideale moment om even pas op de plaats te maken. Rust in je hoofd krijgen. Kijken waar je staat als het gaat om je doelen. Overzicht creëren. Dan ben jij in staat om keuzes te maken. Keuzes die bij jou en je doelen passen. En dan de volgende dag weer met energie en focus doorpakken. 

En terwijl ik daarmee bezig was dacht ik aan een paar klanten van mij. Die hebben elk kwartaal een afspraak staan. Om te kijken hoe het gaat, waar ze staan. De helpende hand te zijn als het vastzit. Een schop onder de kont te geven. Ze bij de les houden. En dat werkt super goed. 

Maar dat kan natuurlijk ook met de Opkikkerdag. Hoe gaaf zou het zijn als je dat één keer per kwartaal zou kunnen doen. De thermometer in je doelen steken. Je zeilen bijstellen. Keuzes maken. Overzicht krijgen. Met focus en energie doorpakken. Maar ook even rust in je hoofd krijgen, een dag voor jezelf. Even uit die ratrace waar we met z’n allen inzitten.  

Bij de les blijven

Elke keer blijkt weer hoe lastig het is. Doelen stellen is makkelijk. Maar de doelen daadwerkelijk realiseren, dat is een stuk lastiger. Daar hapert het regelmatig. We hebben namelijk tijd en focus nodig om die doelen te realiseren. En dat is met onze drukke agenda, alles wat er op ons bordje ligt, niet eenvoudig. Daar zijn keuzes voor nodig. Serieuze keuzes. Keuzes met consequenties die niet fijn zijn.

Elk kwartaal deelnemen aan de Opkikkerdag heeft twee voordelen:

– 1 – Je vindt rust, rust in je hoofd. Je kan bijtanken. Energie opdoen. 

– 2 – Je krijgt overzicht. Je weet waar je staat, wat nodig is om je doelen te realiseren. Je maakt keuzes. Je krijgt weer focus. 

Zeg maar een APK. En dan niet elk jaar, maar elk kwartaal. Hiermee vergroot je je kans op positief resultaat als het gaat om je doelen realiseren. Als het gaat om succesvol zijn.

En wat betekent dat praktisch?

Vier data in je agenda reserveren, namelijk 30 maart, 22 juli, 8 september en 16 november. Stuur mij een mail. En je krijgt een factuur voor €441 (exclusief BTW) en dat betekent dat je één Opkikkerdag gratis krijgt. 

Wil je dit jaar je doelen bereiken? Er alles voor doen om ze te realiseren, dan is de 4-in-1 Opkikkerdag het beste hulpmiddel om dat voor elkaar te krijgen. 

Overigens wil je alleen maar deelnemen aan de Opkikkerdag van 30 maart dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Klik dan hier om je ticket te stellen (tot 29 februari betaal je de oude prijs). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This