Ik kikker op
Jij kikkert op
Hij/zij kikkert op
Wij kikkeren op
Jullie kikkeren op
Zij kikkeren op

Opkikkeren is een bestaand werkwoord. Het betekent opbeuren, opknappen, opmonteren, opvrolijken. Voor mij staat het synoniem met de batterij opladen.

Want … heb jij dat nou weleens dat je gewoon de boel de boel wilt laten, even niets doen, even de batterij opladen. Je hebt een opkikker nodig.

Ik merk dat vooral als mijn hoofd overloopt met van alles en nog wat. Dat ik nog zoveel moet en wil doen. Voor mijn eigen bedrijf, voor mijn klanten, voor de B&B, voor een leuk project waar ik mee bezig ben, voor mezelf en voor mijn gezin. Het bordje ligt dan boordevol. En op zo’n moment wil ik dan gewoon de boel de boel laten. Maar ik weet ook dat dat dan juist niet kan. Want die keuze zorgt ervoor dat ik het overzicht helemaal kwijt kan raken. En dus ga ik gewoon door …

Maar ik maak wel keuzes die ervoor zorgen dat ik in korte tijd even pas op de plaats maak en de batterij kan opladen. Een van die keuzes is wandelen. Ik wandel namelijk heel graag en altijd als ik wandel voel ik me rustig worden. Ik wandel namelijk met aandacht. Aandacht voor mijn lijf en mijn ademhaling. Aandacht voor wat er speelt in mijn leven. Een goed gesprek met de persoon waarmee ik loop of met mezelf. Ik vind weer rust in mijn hoofd, ik vind het overzicht in de brei van die stapel werk. De prioriteiten zijn weer helder en ik kan dan met focus aan de slag. Tijdens die wandelingen maak ik keuzes over die prioriteiten, wat belangrijk is en wat moet. 

De boel de boel laten voor een wandeling daar maak ik dan ruimte voor in mijn agenda want ik weet wat het me oplevert. Die keuze maak ik. 

Maak jij ook die keuze? Mag ik dan met je meewandelen? Dan geef ik jou alle aandacht en gaan we aan de slag met wat er bij jou speelt. Zodat jij diezelfde rust mag en kan ervaren. Zodat jij weer het overzicht krijgt. Zodat jij met focus de juiste dingen oppakt. 

Wandelen met aandacht noem ik dat! Meer info kan je hier vinden. 

Nu heb ik iets leuks georganiseerd op dinsdag 12 juni. Dan vindt de eerste editie plaats van Laura’s opkikker, een dag even ruimte voor jezelf. Een dag waar je de batterij kan opladen. We starten de dag met een wandeling met aandacht, goede gesprekken, en reflecties uit de natuur. Na een heerlijke lunch geef ik ‘s middags de interactieve workshop “Waarom WHY” en ga je met nieuwe inzichten naar huis. Gewoon even moment voor jezelf. De batterij opladen. De kosten zijn €30 p.p. (excl. BTW) dat is inclusief de lunch en workshop.
Je bent dan van 10 to 15 uur welkom bij Dalauro B&B, Eyserheide 27 in Eys.

Heb je interesse dan kan je je plek hier reserveren. Koop een ticket voor Laura’s Opkikker.

 

Share This