Als ik je nu de keuze zou geven … de hele dag aan de slag met afspraken, administratieve klussen, bloggen, actie’s van je to-do lijst afstrepen of creatief aan de slag met nieuwe ideeën, je strategie bepalen en deze verder vorm geven.

Wat zou jij dan kiezen?

Beide hebben natuurlijk zo hun voordelen. Nieuwe contacten leggen, met je klanten bezig zijn, stappen zetten, je missie uitdragen, daarvoor ben je toch ooit ondernemer geworden, nietwaar? Maar creatief bezig zijn, nieuwe ideeën uitwerken, strategieën bepalen om nieuwe klanten te krijgen en handen en voeten geven aan je missie. Dat zijn vaak de dingen die tussen wal en schip belanden maar zo leuk zijn en zo hard nodig zijn om door te kunnen groeien.

Tijd vrijmaken om AAN je bedrijf te werken is lastig

Zowel IN je bedrijf als AAN je bedrijf werken hebben voordelen en zijn beide nodig om door te kunnen groeien met je bedrijf. In de praktijk is het vaak lastig om AAN je bedrijf te werken om een dag te reserveren om aan de slag te gaan met het uitwerken van ideeën, strategieën te bepalen zodat je toekomstbestendig bent en wellicht door kan groeien. Immers als je niet bezig bent met de dagdagelijkse operatie dan is er geen bedrijf meer om strategieën voor te bepalen. En als je toch tijd kan vrijmaken dan blijkt vaak dat je in rondjes blijft ronddraaien, in vaste patronen blijft denken.

Herkenbaar?

Dan is het toch fijn om even een dag de agenda te sluiten, je telefoon uit te zetten, je hoofd leeg te maken en aan de slag te gaan met je bedrijf, de cirkel te doorbreken, je strategie te bepalen en ideeën uit te werken. Een plan te maken waarmee jij én je bedrijf kunnen doorgroeien.

Waarom geen dag blokken? Waarom niet gewoon doen? Gewoon kiezen voor jezelf én je bedrijf. Waarom niet kiezen voor een FOCUS-dag? Een dag met focus op jou en je bedrijf. We gaan aan de slag met je strategie, met je ideeën, doorbreken de cirkel en komen tot een plan.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem dan contact met me op en we plannen jouw FOCUS dag in op het moment dat het jou uitkomt.

Enjoy life 🧡!

 

 

Share This