Hoe was (is) jouw vakantie? Lekker genoten! Misschien ben je wel weg geweest naar het buitenland of gewoon in eigen land. Ik mag nog een paar daagjes vakantie vieren samen met mijn jongens. Voor het eerst zonder Rob. Het zal best raar zijn.

Vakantie staat voor mij uitrusten, boeken lezen waar ik maar niet aan toe kom, plezier maken met de mannen, lekker eten en drinken. Gewoon de batterij weer helemaal opladen.

En dan komt het moment dat je weer thuis komt en niet snel daarna loopt de batterij weer leeg. De waan van de dag krijgt je weer te pakken. De agenda bepaalt weer jouw leven. Iedereen heeft je nodig en er wordt weer aan je getrokken. En jij? Jij wil gewoon weer op vakantie. Gewoon weer de batterij opladen.

Hoe mooi zou het zijn als je dat vakantiegevoel voor altijd zou kunnen vasthouden?

Maar hoe doe je dat?

In de vakantie ben jij de baas over je tijd. Er is geen agenda, niemand die iets van je moet. Jij (en je gezin) bepaalt. Alles wat je doet geeft energie. Of het nu een dagje toeren is of aan het zwembad liggen. Jij hebt in de vakantie de controle over je eigen tijd. Jij hebt de vrijheid om zelf te bepalen waarvoor je je kostbare tijd gebruikt en inzet.

Dus is het zaak om dat ook te hebben als je weer thuis komt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je dat echt wilt: VRIJHEID OM ZELF TE BEPALEN HOE JIJ JE KOSTBARE TIJD INZET EN GEBRUIKT, dan zal je keuzes moeten maken, moeilijke keuzes. Er zal namelijk iets moeten veranderen, want de manier zoals je nu bezig bent zal niet leiden tot die vrijheid. Je blijft gevangene van je agenda en al die anderen die iets van je willen.

De komende weken staan in het teken van het creëren van structuur en dus rust en grip in je leven. De batterij opladen. Elke week een tip om je leven wat te veranderen. Verandering is de enige constante factor in het leven, las ik laatst. En dat is waar.

Hier kan je de tips terugvinden (onderaan de pagina), en elke week komt er weer een nieuwe bij. En vind je het lastig om alleen die vrijheid te creëren dan help ik je natuurlijk graag. Bel me voor een vrijblijvend gesprek, maak ik tijd voor je, en gaan we kijken wat je nu precies wil.
Natuurlijk kan je gelijk de eerste keuze maken om te veranderen door deel te nemen aan de workshop Power2You. In die workshop gaan we aan de slag met structuur creëren in je leven en de eerste keuzes maken om je leven anders in te richten. Op zaterdag 23 september vindt de workshop plaats en er zijn slechts 6 plekken beschikbaar. Ik vind namelijk dat iedereen mijn volle aandacht mag hebben en bij meer deelnemers kan ik dat niet waarmaken. De kosten zijn €97, exclusief BTW maar inclusief een lekkere lunch en een drankje na afloop.

Ga jij voor de vrijheid?

 

Share This