Je wil dolgraag aan je bedrijf gaan werken. Jij wilt nu eindelijk de vrijheid creëren waarvan je droomt.  De vrijheid om te ondernemen op plekken waar jij wil zijn, thuis of in het buitenland.  De vrijheid om klanten te kiezen waarvan je energie krijgt, die jou kiezen om wat jij ze te bieden hebt.  De vrijheid om je eigen tijd in te delen, zelf te bepalen waaraan jij je tijd spendeert.  De vrijheid om je eigen broek op te houden, te zorgen voor degene die je lief hebt, en nog veel meer.  

Dat betekent dat je door moet pakken. De regie moet pakken. Werken aan de groei van je bedrijf. 

  Jij weet precies wat er moet gebeuren om je doel te bereiken. Je hebt alle boeken gelezen, webinars gevolgd, online cursussen gekocht en misschien zelfs al een coach ingehuurd om aan de slag te gaan met je belemmeringen en angsten.  Je bent er helemaal klaar voor! Het moment suprême!

Jij pakt de regie. Je gaat het zelf doen, je kan het alleen maar zelf doen. Jij moet in actie komen om ervoor te zorgen dat jij je doel gaat bereiken. Jij en niemand anders kan dat. 

Maar oh wat is het fijn als je iemand hebt die er voor je is en met je meedenkt.  Iemand die ervoor zorgt dat jij je focus, je overzicht behoudt.  Iemand die samen met jou gericht, gestructureerd en gefocust aan de slag kan gaan.  Iemand waarmee je kan sparren.  Iemand die je een spiegel voor kan houden.  Iemand die niet oordeelt en je inzichten kan geven die je weer kan gebruiken.  Iemand die je vertelt dat het goed komt als je een terugval hebt.  Iemand die helderheid verschaft als je het overzicht mist.  Iemand die er voor zorgt dat jij je motivatie niet verliest.  Iemand die je de regie laat houden.   Kan jij zo iemand gebruiken of probeer jij het liever alleen? 

GRATIS e-ebookje “Je WHY in 5 stappen”

Word lid van de GRATIS POWER2YOU community

Wandelen met aandacht is 1,5 uur wandelen door de natuur, een goed gesprek, veel inzichten en soms ook een moment van stilte. 
Een dag even de boel de boel laten. De batterij weer helemaal opladen. En elke keer weer een andere workshop.
Een dag complete focus op jouw doel! Wat moet je doen om het te bereiken. Welke strategie ga je hanteren? Welke stappen moet ik zetten? In welk tijdspad?
Gestructureerd aan de slag gaan! Een gedegen businessplan maken en dat plan ook uitvoeren. Zodat jouw bedrijf een boost krijgt en je door kan groeien naar het volgende niveau. 
Je zoekt contact … dan zijn er verschillende manieren op dat te doen:
  • Bel me (06-21521382)
  • Stuur een mail, via het contactformulier
  • Maak een afspraak in mijn agenda voor een gratis coachgesprek
Je zoekt contact … dan zijn er verschillende manieren op dat te doen:
  • Bel me (06-21521382)
  • Stuur een mail, via het contactformulier
  • Maak een afspraak in mijn agenda voor een gratis coachgesprek
Contactformulier:

15 + 4 =

Share This