Laatst kreeg ik een vraag van een ondernemer: ‘Hé Laura, ik zie de laatste tijd zoveel dingen over wandelen, van waar die omslag?’

Bij deze vraag fronste ik mijn wenkbrauwen, keek wat vragend terug, tenminste dat hoop ik dan maar 🤔😉. Want ik wandel toch heel veel. Rob en ik proberen toch zeker wel 3 keer per week ons rondje te maken niet alleen omdat het gezond is maar ook omdat we dan onze beste gesprekken en nieuwe ideeën hebben. In onze #ochtendwandeling, #middagwandeling en #avondwandeling nemen we je graag mee in ons rondje. Drie geleden maakte ik al dit filmpje:

Maar de 3 redenen om te wandelen zijn nog steeds valide en ondertussen zijn er nog 2 bijgekomen:

  1. wandelen is gezond
  2. (samen) wandelen levert goede gesprekken op
  3. wandelen geeft je inzichten
  4. wandelen creëert rust en ruimte in je hoofd
  5. wandelen zorgt voor focus

Allemaal goede redenen om te gaan wandelen. En dat ben ik dan ook aan het doen. Ik wandel de laatste tijd vaak met ondernemers en dan krijg ik dit ook terug. Dat even de natuur in een moment van rust genereert. Dat ze het fijn vinden om hun verhaal te vertellen. Dat mijn vragen ze inzichten geven en ruimte in hun hoofd. Dat ze na de wandeling met een helder hoofd weer aan de slag gaan en dan ook meters maken.

“Wandelen is voor mij een uitlaatklep maar juist ook een inspiratiebron.
En die inspiratiebron wordt alleen maar groter als ik samen met Laura wandel.
En het mooie is dat ik na een wandeling vol energie zit om aan de slag te gaan, gericht aan de slag te gaan, met focus.”

 

Heb jij een hectisch leven?
Ren jij van hot naar her?
Heb jij het gevoel dat je agenda je leven overheerst?
Ben jij druk, druk, druk en heb je het gevoel geen stap verder te komen?
Dan is wandelen voor jou, zeker als je ondernemer bent, de perfecte oplossing om de batterij op te laden, rust en ruimte in je hoofd te ervaren zodat jij er na weer fris tegen aan kan, met focus aan de slag kan. En als je mij meeneemt op je wandeling, krijg je mijn volledige aandacht.

Met die volledige aandacht, en een beetje hulp van moeder natuur, krijg je inzichten, krijg je overzicht, krijg je een helder hoofd en ga je de stappen zetten die noodzakelijk zijn om door te pakken.

Maak in je agenda die 2 uur vrij en gun jezelf een wandeling met aandacht. Bel me op 06-21521382 of stuur met een mail. Dan spreken we elkaar snel.

Share This