Wandelen is rust in je hoofd.
Wandelen is verbinding met jezelf.
Wandelen is energie.
Wandelen is inzicht.
Wandelen is focus.
Wandelen is bewegen.

Door te wandelen creëer je rust in je hoofd en ontstaat er verbinding. Verbinding met de zaken die echt belangrijk voor je zijn. Door je te verbinden met jezelf en de natuur ontstaat inzicht, ontstaat energie en focus. De energie gaat stromen en de ideeën lijken vanzelf naar boven te komen. Ideeën die ervoor zorgen dat jij en je bedrijf groeit op de manier die bij je past.

Niet voor niets ben ik met mijn klanten zoveel mogelijk buiten te vinden. Ik merk gewoon dat we buiten letterlijk en figuurlijk meer meters maken. Ik merk het niet alleen bij mijn klanten maar ook bij mezelf.

Zoals bijvoorbeeld afgelopen woensdag. Rob en ik besluiten om niet achter het bureau te blijven zitten maar naar buiten te gaan. We hebben een mooie ronde van ca. 10 kilometer uitgestippeld met een heerlijke lunchplek tussenin. We nemen papier en potloden mee. En terwijl we lopen ontstaat het gesprek.

Een gesprek met diepgang.
Een gesprek over de toekomst.
Een gesprek over die stip aan de horizon.
Een gesprek over zeg maar, de dingen die ons bezighouden.

Bij elke stap wordt het duidelijker, bij elke stap maken we onze strategie duidelijker. En als we dan genieten van onze lunch, verwerken alle ideeën van die ochtend. Het is een perfect overzicht van onze strategie en de stappen die we moeten zetten om te komen bij die stip op de horizon.

Op de terugweg praten we nog na over het resultaat en op een stil moment valt bij mij het kwartje “als wij in één ochtend zo gemakkelijk zulke stappen kunnen zetten dan moet dat voor mijn klanten ook kunnen”.  Een strategiedag, een dag aan je bedrijf werken, een dag vol aandacht met resultaat. Maar ook een dag heerlijk genieten van de mooie natuur, alles (vreemd genoeg) even de boel de boel laten, rust krijgen maar ook energie en focus, een lekkere lunch en momenten van stilte en van goede gesprekken.

Ben jij toe aan zo’n dag? Neem dan contact met me op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Enjoy life 🧡!

Share This