In januari 2021 ga ik iets gaafs doen. Ik ga de Cammino della Fortuna lopen. Het pad van geluk. Dat klinkt misschien zweverig, maar het is heel concreet:

  • 31 dagen 
  • 31 ondernemers
  • 31 wandelingen 
  • 31 mooie plekken in Zuid-Limburg
  • 1 goed doel

Elke dag in januari wandel ik over het pad van geluk met één andere Zuid-Limburgse ondernemer (m/v). Waar dat pad ligt? Dat bepaal ik samen met mijn volgers op social media. Daar zoek ik naar de 31 mooiste plekken van Zuid-Limburg. 

Wandelend een goed doel steunen
2020 is voor veel mensen een onzeker jaar met een duister randje, zeker voor ondernemers. Door een dag met mij mee te lopen, maak je een frisse start in 2021. Ondertussen steun je een goed doel dat bijdraagt aan het geluk van (een deel van) de bewoners in Zuid-Limburg. Hoe? Doordat jij bepaalt wat je de wandeling waard vond. Van dat bedrag geef ik 75 % aan een goed doel. Welk doel dat wordt, bepaal ik deze week. Via social media verzamelde ik 12 goede doelen waaruit ik een definitieve keuze maak. Er blijft dus één goed doel over dat in februari het bedrag krijgt dat ik met Limburgse ondernemers bij elkaar heb gewandeld.

Hoezo een wandeling?
Een wandeling met mij over de Cammino della Fortuna zorgt voor een helder hoofd. Naast elkaar lopen, werkt heel prettig. Je beweegt en ontspant tegelijkertijd en daardoor komen je gedachten en ideeën los. De natuur en de buitenlucht – en op de mooiste plekken van Zuid-Limburg al helemaal – hebben een rustgevende invloed. Ik stel je een aantal vragen en jij voelt je een stuk vrijer om die te beantwoorden dan wanneer je in een kantoorruimte tegenover me zit. Of we in 2021 verlost zijn van corona en de bijbehorende maatregelen, durf ik niet te zeggen. Wat ik wel kan, is samen met jou vaststellen hoe je van 2021 een succesvol jaar maakt. 

Op is op!
Wil jij in 2021 een frisse start maken? Wil jij vaststellen waar je na het turbulente 2020 staat? Wil jij richting bepalen, keuzes maken en stappen zetten naar geluk? Wandel dan met me mee door de mooiste gebieden van Zuid-Limburg. 

Meld je snel aan, want de helft van de dagen is al geboekt!
Klik hier.

Op www.camminodellafortuna.nl lees je meer over mijn gave project om van januari een geluksmaand te maken. 

Share This