Ik heb een wens, voor jou en indirect natuurlijk ook voor mezelf. Ik wens je een gelukkig leven waarin je geniet van grote en kleine gebeurtenissen. Onderdeel van mijn wens voor jou is dat jij je dromen waarmaakt. 

De één droomt van vrijheid, je eigen tijd indelen, geen verantwoording afleggen aan een baas. Door bijvoorbeeld een boot te kopen en de wereld over te zeilen en je werk gewoon mee te nemen. De ander droomt van een comfortabel leven waarin je alles kan doen en kopen wat je wil, zonder na te denken over geld. Maar een droom kan ook veel ‘simpeler’ zijn, bijvoorbeeld alleen nog werken voor opdrachtgevers die waarderen wat jij voor ze doet. Of je kinderen goed voorbereiden op de toekomst. 

Wat is de sleutel?

Dromen kunnen groot of klein zijn, maar er is één overeenkomst: 

– je moet stappen zetten om je droom te laten uitkomen –

Ik heb al een paar dromen gerealiseerd: ik heb een jaar gereisd, ik ben zelfstandig ondernemer geworden. Op dit moment droom ik van een huisje op een heuvel in Italië. Ik droom van het moment dat ik het huisje vind, koop, opknap, er naartoe verhuis en uiteindelijk voor het huis op een bankje zit, uitkijk over de prachtige heuvels en geniet van het uitzicht. Maar om zo’n huisje te kunnen kopen moet ik heel wat stappen zetten zoals sparen en beginnen met zoeken.

Ik wens jou ook dromen die uitkomen, maar kan die dromen niet voor je realiseren. Als ik met een beetje magie in mijn vingers kon knippen om jouw droom te laten uitkomen, dan had ik mijn schaapjes al op het droge en zat ik al lang in dat huis in Italië. 

Als jij een droom hebt, moet je zelf in beweging komen, actie ondernemen, doen. Daarbij help ik je graag. Waar ik goed in ben is het doorbreken van cirkelredenaties, het geven van inzichten, het bieden van overzicht. Samen met jou versla ik de beren op je pad. Ik maak het je gemakkelijker om de noodzakelijke stappen te zetten. Vergeet ondertussen niet te genieten!

Wacht niet met gelukkig zijn tot de droom is uitgekomen

Geniet nu van het leven dat je leeft. Word vrolijk van de stappen die je zet om dichter bij die droom te komen. Vier behaalde successen en geniet van de reis die je maakt. 

Je kunt je dromen niet in één keer realiseren. Als het zo simpel zou zijn dan waren het geen dromen. Dromen hebben iets onbereikbaars, maar als je je droom opbreekt in behapbare stukken met mijlpalen of doelen dan wordt het realiseren van die droom een stuk eenvoudiger. Jij bewijst dat Marco Borsato ongelijk had toen hij zong dat de meeste dromen bedrog waren.   

Wil jij weten welke stappen je moet zetten op weg naar je droom?
Wil jij van je leven genieten terwijl je die stappen zet?

Boek dan een coachwandeling!

Share This