Afbeeldingsresultaat voor emoji muzieknootSummertime, summertime, sum-sum-summertime Afbeeldingsresultaat voor emoji muzieknoot

Het is zomer en de zon schijnt volop en eigenlijk hebben we allemaal zin om hiervan te genieten. Heerlijk buiten zijn. En het mooie is dat dat kan!

Alles draait om een goede organisatie. Werken kan ook heerlijk buiten. Op je eigen terras of op het terras van een leuke hippe tent. Of je kan ’s ochtends gaan wandelen om rust en overzicht te creëren zodat je daarna met focus aan de slag kan gaan, binnen als het moet.

Alles draait om een goede planning. Misschien wil je wel een dag op pad met je gezin. Of lekker lunchen met je partner. En dat kan prima als jij je werk plant. Plan reëel. Zet reële deadlines. Maak het jezelf niet te moeilijk. Maak niet alle dagen een afspraak. Zorg dat je ook tijd overhoudt om te “werken”.

Heel eigenlijk pas ik dit het hele jaar toe. Ook als het regent dat het giet, ijskoud is. Met mijn werk als businesscoach, gastvrouw en projectleider moet ik wel goed plannen. Anders kan ik nooit leuke dingen doen. Nooit heerlijk genieten van een wandeling of een fietstocht met een lekkere lunch. Een dagje naar de sauna of leuke dingen doen met de jongens.

Organiseren en plannen. Klinkt weer heel simpel maar is niet makkelijk.

Heb je hulp nodig? Inspiratie en tips? Wordt dan lid van de gratis community POWER2YOU! Pak de regie terug en zorg dat je een heerlijke zomer hebt!

Enjoy life 🧡!

 

 

 

Share This