Enjoy life 🧡!

Normaal gesproken eindig ik mijn nieuwsbrieven. mijn blogs, mijn posts op social media met deze kreet. En dit keer begin ik ermee. 

Het is namelijk de kunst om in de waan van de dag te blijven genieten. Zelfs momenten te creëren om te genieten. Prioriteit geven aan dit soort momenten omdat ze je zoveel opleveren. 

Daar heb ik geen tijd voor!

Tijd om te genieten … dat staat echt niet in mijn agenda of op mijn to-do lijst en als het er al op staat laat ik dat als eerste achterwege. Er zijn belangrijkere dingen waar ik mijn kostbare tijd aan besteed.

En daar zit het manco. Door even stil te staan bij wat je doet, wat je ziet, wat je bereikt, maar ook bewust genieten van het leven, creëer je energie. Het motiveert je om door te gaan, om weer in die waan van de dag te stappen. 

Je hebt die motivatie en energie nodig voor het halen van je doelen. Om stappen te blijven zetten richting die stip op de horizon.

Tijd vrijmaken, werken aan je doel, stappen zetten, genieten van de momenten dat je die stappen hebt gezet, het resultaat en je succes vieren. En dan weer naar de volgende stap. Maar ook even een moment van bezinning als het even niet gaat zoals je zou willen. Pas op de plaats maken, de zinnen verzetten, opnieuw je doel definiëren. En ook daar van te genieten. Want hoe mooi is het als je vastzit in je eigen cirkel van denken en je een andere weg vindt om door te gaan.

Opkikkerdag

Het lijkt wel of ik, onbewust, een Opkikkerdag aan het beschrijven ben. Want eigenlijk is dat een Opkikkerdag. Een moment voor jezelf, een moment van bezinning. Rust in je hoofd. Helderheid en overzicht creëren. De volgende stap bepalen en met focus en energie doorpakken.

Slechts drie deelnemers zijn er aanwezig bij een Opkikkerdag. Daardoor krijgt iedereen voldoende tijd   om te werken aan wat jij op dat moment wil.

Dit jaar kan je deelnemen aan 4 Opkikkerdagen met een 4-in-1 ticket. Je betaalt er dan maar 3. Zo blijf je stappen zetten. Maar deelnemen aan slechts één (of twee) dag kan natuurlijk ook. De eerstvolgende is maandag 30 maart. Mooi moment om het eerste kwartaal te evalueren, genieten van je successen van de afgelopen maanden en vooruitkijken. 

Klik hier voor meer informatie over een Opkikkerdag.

En niet vergeten ..

Enjoy life 🧡!

Share This