…. wie is de beste van het hele land?

Gek genoeg zegt de spiegel nooit terug: “Laura Lazzarini, jij bent de beste van het hele land.”.

Misschien wel omdat ik het vreemd vind om dat van mezelf te zeggen. Voor mij draait het om mijn klanten en ik hoop dat zij tevreden zijn met de manier waarop ik werk.

Het lijkt een beetje op gastvrijheid. Je kan als toeristische ondernemer niet zeggen dat je gastvrij bent, dat kunnen alleen je gasten zeggen. 

Daarom ben ik zo blij met referenties. Maar ik kan ook ontzettend trots zijn op mijn klanten (en ook een beetje op mezelf) als ik ze de stappen zie zetten, waar we het over gehad hebben tijdens onze sessies.

Sessies die ik vooral in de natuur hou, gewoon omdat ik merk dat de natuur en wandelen ‘iets’ in beweging zet dat je aan een tafel niet voor elkaar krijg. Het lijkt wel of de ruimte die je buiten ervaart, kan omzetten naar ruimte in je leven en in je bedrijf. Ruimte om anders te denken, out of the box. 

Ik zeg niet voor niets dat buiten de beste ideeen ontstaan en dat blijkt in de praktijk ook. 

En dus ga ik, samen met mijn klanten, naar buiten. Gebruik ik de natuur als spiegel. Zonder pen en papier, maar met bomen, planten en water, lopen we samen op jouw levenspad. Al wandelend in de natuur, werk je aan jezelf en je bedrijf. En daardoor ontstaat helderheid, overzicht en focus. 

Dus …

 Heb jij een super idee en wil je sparren. Creëer helderheid, en overzicht.

 Waar ga en sta jij voor en hoe zet je dat in voor je bedrijf. Ga terug naar de basis.

 Wil jij je droom realiseren? Bepaal je strategie, formuleer je doelen, bedenk acties en pak de regie.

 Moet jij een keuze maken? Laat de natuur je spiegel zijn en krijg inzichten. 

En gratis en voor niets ontstaat er rust in je hoofd en krijg je energie en focus om door te pakken.

Na jaren te hebben gekeken naar, wat in mijn ogen goeie coaches zijn en misschien hier en daar wel geprobeerd iets te kopieren, ben ik erachter dat ik met mijn eigen manier van coachen, BUSINESSCOACHING IN DE NATUUR, mijn klanten in staat stel om letterlijk stappen te zetten in hun leven en in hun bedrijf. 

Wil jij ook stappen maken met je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik wandel graag op jouw pad met je mee.

Enjoy life 🧡!

 

 

 

Share This