“Het is zomer! Lak aan alle regels. Neem alle tijd.
Negeer je hoofd en volg je hart.”

Heb je dat ook werkelijk gedaan? Wat rustiger aan gedaan? Even je hart gevolgd in plaats van je hoofd. En misschien kon het ook niet anders want je had vakantie en de warmte hielp ook niet echt mee.

Nu is de vakantie echt voorbij, het lijkt of iedereen weer terug is. En het is weer tijd. Tijd om aan de slag te gaan. Met volle kracht vooruit.

Maar …

  • .. waar was je ook al weer gebleven?
  • .. wat is de volgende stap?
  • .. welke deadlines had je jezelf gesteld?
  • ..

In die prachtige zomerse dagen heb je je hart gevolgd. Je hebt mogelijk nieuwe ideeën gekregen. Ideeën die je wilt uitvoeren. Ideeën die je mee gaat nemen om jouw doelen te realiseren. Maar je hebt ook rust gecreëerd in je hoofd en je lijf. Aandacht besteedt aan andere dingen dan je bedrijf. Aandacht besteedt aan jezelf.

En dan met volle kracht vooruit 🤔?

Hoe mooi is het dan om even pas op de plaats te maken. De rust te hervinden en je gedachten te organiseren, te structureren.

Het is NU tijd om overzicht te creëren. De stand van zaken te beschrijven en de nieuwe acties te formuleren. Zodat je weer full speed vooruit kan gaan. Jouw pad, jouw reis vervolgen.

Op 28 augustus vindt er de Opkikkerdag plaats. Even een dag voor jezelf. Lekker wandelen, eten en netwerken. En een interactieve workshop waar we gaan kijken hoe jij de laatste maanden van het jaar optimaal kan inzetten voor je bedrijf. Een nieuwe boost. Met focus en energie.

Maximaal 10 ondernemers kunnen deelnemen. De eerste stoelen zijn al weg, maar ook jij kan één van die stoelen reserveren. Er zijn Early-Bird kaartjes beschikbaar tot 20 augustus. Je krijgt €30 korting op de normale prijs en je betaalt slechts €67 (excl. BTW).

Reserveer jouw plek!

Enjoy life 🧡!

Share This