Ik wandel vaak met ondernemers, ondernemers die in hun drukke agenda even een plekje hebben gemaakt voor zichzelf. Die heel bewust de keuze maken om pas op de plaats te maken en op zoek te gaan rust en ruimte in hun hoofd, zodat ze daarna met een heldere blik weer aan de slag kunnen gaan.

Kan wandelen je dat opleveren? Rust en ruimte in je hoofd? Zeker weten, als dat voor mij werkt waarom dan niet voor jou?

De natuur als metafoor voor jouw leven, voor je bedrijf. De wijdheid, de ruimte, de stilte. Wat doet de natuur met jou, wat valt je op en waarom, weet je waar je loopt? Welk pad bewandel jij? Welke keuze maak je?

Maak jij de keuze om te gaan wandelen? Maak jij de keuze om met mij te gaan wandelen? Wandelen met aandacht. Aandacht voor jou! Kies ervoor om tijd te creëren voor jezelf, zodat je van daaruit helderheid en overzicht krijgt. Zodat je met focus weer aan de slag kan gaan.

Even een momentje voor jezelf. Genieten van de rust en stilte van de natuur. Jezelf opladen. Dat is wandelen is voor mij, een stuk ontspanning. Wandelen zorgt voor rust en ruimte in mijn hoofd en na, meestal, prachtige wandeling kan ik weer met focus aan de slag. Dat ervaar ik zelf, maar ook de ondernemers waarmee ik wandel.

“Na een heerlijke wandeling kon ik de rest van de middag aan de slag met een helder hoofd.”
“De natuur laat je een heleboel zien, het is een spiegel.”
“Alle aandacht voor mijn verhaal en zo’n wandeling zorgt voor overzicht, het is weer rustig in mijn hoofd.”

Heb jij een hectisch leven? Altijd druk. Wil jij je batterij opladen?
Dan is Wandelen met Aandacht de manier om dat te realiseren.
Samen maken we zo’n wandeling. Wij gaan in gesprek. En soms laten we de stilte haar werk doen. De natuur helpt ons met inzichten.

Interesse? Plannen wij een wandeling? Stuur me een email.

Share This