• Jij wil een stap maken met je bedrijf of misschien wil je nu eindelijk starten met je bedrijf. Jij wilt klanten hebben!
  • Jij hebt een echt fantastisch idee en dat wil je de wereld ingooien.
  • Om je droom waarheid te laten worden, je missie te verkondigen, wil je zichtbaar worden.
  • Jij gaat een nieuwe markt verkennen.
  • Jouw creatieve brein staat nooit stil en je hebt een fantastisch product gemaakt. En nu wil je de haalbaarheid toetsen.

En waarom niet?
Ideeën, nieuwe producten, nieuwe markten, dromen, doelen … ik vind het heerlijk en ik merk mijn klanten ook.

Laatst had ik een coaching sessie met een klant. Ze had me gebeld en vroeg me of ik twee uurtjes tijd voor haar had. Ze wilde sparren. Ze was helemaal enthousiast over een superleuk idee voor een nieuw product. Ze was al begonnen met het in de wereld te zetten en opeens was ze het overzicht kwijt. ‘Laura, help!’ zei ze, ‘ik heb je hulp nodig om alles weer op een rijtje te zetten. De vorige keer heb je me ook super geholpen en dat product ging als zoete broodjes over de toonbank. Ik weet het allemaal wel maar het is zo fijn als je meedenkt, de structuur en het overzicht creëert. De stappen op een rijtje zet. Ik kan dan veel makkelijker en gerichter handelen.’.
En zo hebben we vorige week om de tafel gezeten en ik zie haar gaan en resultaten behalen. 

Super trots maakt me dat, op haar en ook een beetje op mezelf 😊. 

Wil jij dat ook?
Als jij op zoek bent naar structuur, focus en overzicht dan ben je bij mij aan het juiste adres. In twee uur komen we een heel eind. En wat als je een dag in alle rust gefocust aan de slag kan gaan. Dat moet toch zorgen voor resultaat! En je boft want

Ik heb voor 4 personen mijn agenda helemaal vrijgemaakt op woensdag 4 juli.
Voor een echte FOCUS dag!

Je plant deze dag vrij om aan de slag te gaan met jouw idee, jouw droom, jouw doel. 

We starten om 10 uur en maken aan de hand van super leuke oefeningen en opdrachten een start met jouw stappenplan. Het plan waarmee jij gaat bereiken wat je wilt bereiken. Na een heerlijke wandeling en picknicklunch gaan we in middag met nieuwe energie verder aan de stappen die jij moet nemen om je doel te halen. 

Om 15.30 uur ga jij voldaan naar huis. Je hebt een overzicht van de stappen die je moet nemen en jij kan in actie komen. Je weet welke stappen je gaat maken en hoe je het gaat aanpakken. 

Wil jij één van die vier plekken bemachtigen? Mail me dan, stuur me een bericht, of pak de telefoon. De kosten zijn normaal €199 en nu €149 (excl. B.T.W.) inclusief lunch. 

Enjoy life 🧡!

Groetjes,

P.S. Wil alleen met mij aan de slag dan kunnen we ook een VIP FOCUS dag afspreken. Dezelfde opzet maar je hebt mij helemaal voor jezelf. Zo kunnen we doorpakken waar een normale FOCUS dag stopt. We bepalen samen de datum. De kosten van deze VIP dag zijn normaal €599 en nu €499 (excl. B.T.W.). 

Share This