Ik loop mijn dagelijkse rondje. De lucht is blauw en over de velden ligt een laagje rijp. De zon schijnt al goed en ik maak mijn jas open. Ik absorbeer de vitamine D. 

Het zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen, maar toch voelt het de laatste paar dagen anders. Ik kan dat iets niet vastpakken. En terwijl ik mijn weg vervolg, valt het kwartje. 

Ik zit in een vacuüm.

De afgelopen maanden lag een groot deel van de focus bij de Cammino della Fortuna. Ik was daarnaast nog met van alles en nog wat bezig. Lekker druk. De maand januari ben ik elke dag op pad geweest. Elke dag liep ik met een ondernemer een mooie wandeling door de heuvels. Elke dag een inspirerend gesprek dat leidde tot een nieuw verhaal. Elke dag aandacht. Elke dag een geluksdag. Met als klap op de vuurpijl een prachtig bedrag voor Phoenix4Kids. Het gevoel van er toe doen, werd maximaal gevoed. 

De geluksmaand is nu echt voorbij, de laatste wandeling is geweest en het bedrag is bekend. Het is stil. En ik mis de buzz. Ik mis de voldoening. 

Het werkt verslavend. Het bezig zijn met iets waar je ontzettend veel energie van krijgt. Iets doen dat voldoening geeft. Het smaakt naar meer. Ik wil dat gevoel vaker ervaren.

En dus heb ik nagedacht hoe ik dat gevoel kan verlengen. En ik ben eruit!

Ik ga de Cammino della Fortuna voor bedrijven lanceren. In deze Bedrijven Cammino ga ik met elke medewerker van het team wandelen. Wandelen zorgt immers voor creativiteit en productiviteit. Door het gesprek en de juiste vragen tijdens die wandeling ontstaan oplossingen. De wandelingen kunnen plaatsvinden rondom een vooraf bepaald thema. Of medewerkers wandelen simpelweg voor hun eigen werkgeluk. Wat natuurlijk ten goede komt van het team. Win-win dus. En om er nog een derde win aan toe te voegen, wandelen we altijd voor een goed doel dat het team zelf bepaalt. 

Het voelt in elk geval als een stap waar ik energie van krijg. Een stap die voeding is voor mijn gezonde verslaving. Ik wil er toe doen. Ik wil dingen doen die zorgen voor voldoening. 

Als jij dit leest en denkt mijn team kan dit goed gebruiken dan gaan we het samen verder uitwerken. Dan gaan we er samen toe doen. 

P.s. Mocht je het gemist hebben, klik hier om het filmpje van de bekendmaking van het bedrag van de Cammino della Fortuna voor Phoenix4Kids te bekijken. 

Share This