Je voornemens recyclen is een super leuke quote van “Loesje”. En hoe waar is dat. Hoe vaak nemen we ons iets voor zoals meer bewegen of meer tijd voor elkaar, maar als het puntje bij het paaltje komt, je in de waan van de dag komt, is dat voornemen snel vergeten. En als er dan weer een nieuw jaar aan komt, komen ook gelijk dezelfde voornemens weer bovendrijven.

Maar eigenlijk wilde ik deze blog beginnen met iets veel belangrijkers … 2019 is namelijk begonnen … dus wens ik jou

Een gelukkig, gezond en succesvol 2019
en dat dit jaar al jouw dromen
werkelijkheid mogen worden!

Dromen werkelijkheid laten worden en goede voornemens doorvoeren hebben overeenkomsten. In beide gevallen sta jij aan het roer. Ben jij degene die ervoor moet zorgen dat het slaagt. Zowel dromen als voornemens zijn vaag en dus lastig te realiseren. Wat je nodig hebt is een doel. Vertaal je droom of je voornemen naar één of meerdere doelen. Maak die doelen SMART. En maak een steengoed plan met keiharde acties. Pak de regie en ga aan de slag met die acties, voer ze uit en realiseer ze.

Hoe mooi zou het zijn als het in 2019 nu wel eens lukt.
Met je voornemens en met je dromen!

Op mijn Facebook pagina ga ik de komende weken aan de slag met het realiseren van je voornemens. Op 21 januari a.s. is het namelijk Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Het moment dat je je voornemens laat varen (als je het al niet eerder hebt laten varen). De komende 21 dagen gaan we aan de slag met 5 stappen. Met behulp van deze stappen zorg jij ervoor dat je slaagt en dat je ze volgend jaar niet weer hoeft te recyclen. Doe je mee? Hou mijn Facebook pagina in de gaten.

Enjoy life 🧡!

P.S. Ik help ondernemers met het uitspreken van hun droom. Deze om te zetten in doelen, een goed plan en keiharde acties. En het allerbelangrijkste de regie pakken en starten met realiseren.
Het is allemaal heel simpel, maar vaak niet makkelijk.
Heb je behoefte aan hulp? Kijk dan eens op mijn website www.lauralazzarini.nl.

 

Share This