Ik zit in de auto en rij naar een klant. Op de radio hoor ik een nummer van The Scene. Thé Lau zingt “doe iets”. De passie waarmee hij dat doet zuigt me het lied in.

“Doe het rigoureus en onverwacht.” 

We willen allemaal iets bereiken. Het kan klein zijn of groot, het maakt niet uit. En waarom lukt het dan soms wel en soms niet. 

“En de klok zegt tik, tik. Tikt al mijn uren weg.” 

De tijd glijdt soms gewoon door je vingers. Het lijkt alsof je wacht op het moment dat je er helemaal klaar voor bent. Er is altijd wel iets dat belangrijker is. Wachten op het perfecte moment. Maar wanneer is dat dan?

“Voor wie wacht komt alles steeds te laat.” 

Waarom zoek je naar excuses? Wat houd je tegen? Het lijkt wel of je gewoon niet wilt starten. Zo start je nooit. En toch wil je jouw droom realiseren. En als je dat echt wilt dan is de enige conclusie:

“Doe iets, nu, hier, voor mij.” 

2022 is voor mij het jaar van het avontuur. Het jaar waarin mijn leven er totaal anders gaat uitzien. Het jaar waarin oud en nieuw gaan samensmelten. Het jaar waarin ik mijn boek over het pad van geluk ga schrijven. Een jaar waarin ik me niet meer kan verschuilen achter de (drukte in de) B&B. Een jaar waarin ik ga knallen.

“Doe het rigoureus, maar altijd uit het hart.” 

De eerste vier maanden van 2022 zijn omgevlogen. Vier maanden waarin de focus lag op opruimen, inpakken, verhuizen, klussen, nog een keer verhuizen, uitpakken, landen op een nieuwe plek, nog meer klussen, tuinieren, …. Vier maanden waarin we onze nieuwe plek, ons nieuwe thuis, vorm geven. 

En nu kom ik op het punt dat mijn bedrijf weer de focus mag krijgen. Omdat ik zo blij word van wat ik doe. Omdat ik resultaat zie bij de ondernemers waarmee ik wandel. Omdat ik geloof dat ik een bijdrage lever aan jouw succes.

Op maandag 23 mei organiseer ik de eerste Camminata van 2022. In deze bijzondere ochtendwandeling kunnen maximaal 5 ondernemers aansluiten. We gaan tijdens de wandeling aan de slag met het thema DOE IETS. Wat wil jij bereiken? Hoe belangrijk is het voor je? Komt het uit je hart? Voel je je ermee verbonden? En het allerbelangrijkste, wat ga jij doen om het te bereiken? 

“Doe het rigoureus, maar altijd uit het hart.” 

Camminata Doe Iets
Maandag 23 mei 9-12 uur in Wijlre
Kosten: €47 (excl. BTW) met een koffiemoment onderweg
Aanmelden: gebruik de knop hieronder 

Doe iets, “rigoureus en onverwachts”, en meld je aan voor de Camminata.

PS Klik hier om het lied van The Scene, Rigoureus, helemaal te beluisteren.
PSS foto bovenaan is gemaakt door Daphne, die dit op haar weg tegenkwam, nadat we het over het lied van The Scene hadden gehad.

Share This