… of de zetten verzinnen.

 

In het geval van de Opkikkerdag is het beide. Gewoon omdat ik denk dat beiden noodzakelijk zijn om van je bedrijf een succes te maken.

Vanuit rust je passie volgen. Even stil te staan om te kijken waar je nu eigenlijk staat en wat je allemaal bereikt hebt. De volgende stappen bedenken en de focus vinden om er voor te gaan.

De zinnen verzetten EN de zetten verzinnen

Ik geloof er in dat de natuur om ons heen, heel veel bij je kan bereiken, gewoon door er van te genieten, maar ook door de spiegel die natuur voor je kan zijn. Elke wandeling die ik maak, alleen, samen of in een groep, zorgt voor rust in mijn hoofd. De rust die ik nodig heb om de inspiratie toe te laten en nieuwe invalshoeken en nieuwe ideeën te creëren.

Als dat voor mij werkt, werkt dat ook voor jou. En daarom ga ik vaak wandelen met klanten. De natuur in. Want de beste ideeën voor je bedrijf ontstaan buiten.

Dat gebeurt ook op de Opkikkerdag. Wandelschoenen zijn verplicht. Want voor de lunch gaan we de natuur in. Gaan we wandelen. Rust en ruimte in je hoofd maken, de zinnen verzetten. Zodat je de middag kan gebruiken om aan de slag te gaan met je dromen, je doelen, de zetten verzinnen.

 

En er wordt ook iets in beweging gezet. De kracht, de focus, de motivatie wordt gevonden om nieuwe stappen te zetten.

Om de zoveel tijd verdien jij het om een dag voor jezelf te hebben, even pas op de plaats, zodat je met nieuwe energie en focus kan werken aan je bedrijf. Helderheid en overzicht creëren. Alles even resetten. Gekscherend noemde een van de deelnemers het een APK voor Ondernemers. En als ik zie wat er nu bijna een maand na datum gebeurd met deze ondernemers, dan borrelt en trilt zo’n dag nog wel even door. “Ik weet niet wat je hebt aangezwengeld, maar ik lijk wel te vliegen.” … En zo weet ik dat een Opkikkerdag echt werkt!

Denk je nu dat wil ik ook! Dan is woensdag 31 oktober je kans om aan te schuiven. Er is slechts plek voor 8 ondernemers  en er zijn nog maar 3 plekjes over. Als je nu beslist krijg je ook nog eens 30% korting en betaal je slechts €67 (excl. BTW).

Reserveer hier je stoel!

En hopelijk zien wij elkaar dan 31 oktober.

Enjoy life 🧡!

Share This