Je bent ondernemer en je hebt een droom, je hebt een lonkend perspectief, je hebt ambitie. Jij wilt stappen zetten, grote stappen. Succesvol zijn, resultaten halen. De stip op de horizon is duidelijk en het pad ernaar toe ook. 

Maar je merkt ook dat je last hebt van het gebrek aan focus, het gebrek aan tijd. Je hoofd loopt over omdat je nog zoveel moet, er zoveel ideeën door je hoofd racen, je overal lijstjes hebt liggen, je agenda overloopt. En tussendoor wil je nu echt beginnen aan de volgende stap in je bedrijf.

Maar het zetten van de eerste stap, daar kom je niet aan toe.  

Frisse blik

Wat je eigenlijk wilt, is dat het loopt zonder veel poespas, de flow erin zit en ondertussen je doelen haalt en, niet onbelangrijk, geniet van het leven. Dan ben je pas succesvol.

Wat is daarvoor nodig? Alle obstakels van je pad verwijderen, rust in je hoofd krijgen, helderheid creëren, de belast identificeren, de stip op de horizon en het pad er naar toe, scherp zien, weer lol krijgen in wat je doet. Genieten van de reis en van wat er op je pad komt. 

Hoe fijn is het als even iemand met je meeloopt op jouw pad. Iemand die met je meedenkt. Iemand die ervoor zorgt dat jij het weer helder ziet. Iemand die je helpt de belangrijke van de onbelangrijke zaken te onderscheiden. Iemand waarmee je je problemen kan bespreken en denkt in oplossingen.

Iemand met een frisse blik.

Sparringspartner

Wat je nodig hebt is een sparringspartner. Iemand waarmee je alles kan bespreken. Waar oplossingen ontstaan als je vast zit. Waar door simpele vragen helderheid ontstaat. Waar focus gecreëerd wordt door overzicht en structuur.  

Ik neem je graag mee de natuur in, omdat het gesprek voeren, het sparren, in de natuur, je zoveel meer brengt. Namelijk een moment van rust. Een rustpunt in je leven en rust in je hoofd. Het zorgt ook voor ruimte. Het naast elkaar wandelen in de natuur en sparren maakt dat die ruimte letterlijk en figuurlijk zoveel groter wordt. De creativiteit gaat los en oplossingen worden makkelijker gevonden.

Ik denk een ideale manier om te sparren, oplossingen te genereren, overzicht te krijgen en de volgende stappen te bepalen. En focus en energie om die stappen te zetten.   

Opkikkerdag … probeer het gewoon!

Vier keer per jaar organiseer ik een Opkikkerdag. Er kunnen slechts 3 ondernemers deelnemen. Zo krijg jij alle aandacht die je nodig hebt. We gaan de slag met de uitdagingen waar jij tegen aanloopt. 

De eerstvolgende Opkikkerdag is op maandag 30 maart. En als je deze maand een ticket koopt betaal je nog de 2019-prijs van €97 daarna wordt hij €147. 

Dit jaar ook nog een super leuke extra. Het is de 4-in-1 ticket. Je neemt dan deel aan alle vier de Opkikkerdagen. En dan worden het opeens echte sparringsdagen. Vier keer per jaar de thermometer in je bedrijf stoppen en de volgende stap bepalen. Bij een 4-in-1 ticket krijg je 1 Opkikkerdag helemaal gratis.

Kijk eens op www.lauralazzarini.nl/opkikkerdag/ voor meer informatie.

Enjoy  life  🧡!

 

Foto: Douglas Robson

Share This