Wat mij het meeste raakte waren de verhalen die ik te horen kreeg tijdens de presentatie van de nominatie en tijdens het stemmen zelf. Hele persoonlijke verhalen. Over vrijwilligers die alles over hebben voor het geluk van een kind. Bijvoorbeeld een jongetje in een rolstoel die niet mee kon voetballen in een toernooi. Een vrijwilliger zorgde voor een harnas waardoor zijn gezonde benen het werk konden doen terwijl de jongens aan hem vast zat middels dat harnas. De foto die ik zag was vooral een vette lach op beider gezicht en veel lol.

Maar ook de keerzijde van het leven wordt niet geschuwd. Een kind die nog graag een keertje kerst wil vieren en weet dat dat niet gaat lukken omdat hij er dan niet meer is. Nog niet zo lang geleden stopte daarom de kerstman voor zijn deur met een zak vol cadeautjes. Kerst wordt dan eerder gevierd, met een lach en een traan. Zo bijzonder. 

Ik ben dankbaar voor het feit dat Phoenix4Kids in januari 2023 het goede doel is waarvoor we gaan lopen. Dat niet alleen ondernemers die een coachwandeling lopen profiteren maar ook dat goede doel en vooral de kinderen die zij steunen.

Phoenix4Kids bestaat uit een groep vrijwilligers die alles doen voor de (glim)lach van een kind. Kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen waar het niet allemaal vanzelf gaat. Een stukje geluk in een bezoekje, een luisterend oor, hulp als je echt iets wilt en een vriend voor het leven.

Stoere manen en vrouwen, bikers, met het hart op de juiste plek.

Daar lopen we dus voor in januari 2023. De perfecte start van het jaar voor jou en een een steuntje in de rug voor Phoenix4Kids. Dat is de Cammino della Fortuna, een geluksmaand.

Elke dag in januari loop ik met één overnemer op het pad van geluk. Waar wil je over sparren? Loop je ergens tegenaan? Heb je een uitdaging? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je de coachwandeling gebruiken om je doelen te verfijnen in beloopbare stappen. 

Alles kan, het is jouw coachwandeling. Heb je geen vraag en wil je vooral meedoen voor de glimlach van een kind, dan kan dat natuurlijk ook en dan hoop ik dat je toch geïnspireerd naar huis gaat, door het gesprek en door de natuur.

Een win-win situatie lijkt me. Je loopt voor jezelf en samen lopen we voor de kinderen van Phoenix4Kids. Ben jij één van die ondernemers (of ondernemend persoon 😉)?

Meld je dan nu aan! Claim één van de plekken!

Hoe? Stuur mij een mailtje met “ja, ik wil en ik reserveer een dag voor je. Stuur me ook een mailtje als je vragen hebt. 

Share This