De dag na de laatste dag van de Cammino della Fortuna. Ik mag van mezelf wat langer blijven liggen. En dat is heerlijk. Maar natuurlijk wel daarna snel weer naar buiten. De zon schijnt. 

Het is zeker afkikken na zo’n fantastisch begin van 2023. Maar afkikken van mijn dagelijkse wandelingen … het zal wel nooit gebeuren. Wandelen heeft mij zoveel gebracht en brengt me nog dagelijks heel veel, dat het een vast plekje heeft gekregen in mijn dagelijks ritueel. 

Wat ben ik blij en dankbaar voor deze prachtige geluksmaand.
Voor alle ondernemers die een etappe meeliepen.
Voor mijn kinderen die dit jaar, spontaan, meededen (#trotsemama).
Voor Rob die er toch maar mooi voor gezorgd heeft dat thuis alles op rolletjes liep.
Voor alle inzichten die dit jaar ontstonden.
Voor alle positieve reacties die ik mocht krijgen.
Voor het weer dat meewerkte, januari is echt een “dry-january” 😉.

En de rode draad? In elke wandeling kwam het wel terug, de verbinding met jezelf.

  • Gaan staan voor wie je bent.
  • In jezelf geloven.
  • Trouw zijn aan jezelf en je waarden.
  • In je kracht staan.
  • Je drijfveren ruim baan geven.
  • Zelfvertrouwen.

Ofwel succesvol zijn door dicht bij jezelf te blijven. Het is een motto waar ik (en Rob) heilig in geloof. Door ervaring wijzer geworden en bij elke keuze die ik (wij) maak pas ik dat toe.

Want bij het realiseren van je doelen en dromen, is het belangrijk dat je keuzes maakt die bij je passen en misschien wel nog belangrijker dat je op jouw pad van geluk stappen gaat zetten om die keuze te implementeren. En boven alles, geniet van de reis die je maakt.  

Simpel … jazeker, maar niet altijd makkelijk.

Ik loop graag op jouw pad met je mee. Om je te helpen het makkelijker te maken. Om het overzicht te houden, helderheid te verschaffen, beren te verjagen, zodat jij in de juiste flow blijft zitten om die stappen ook daadwerkelijk te zetten. 

Share This