Exact op deze plek zegt Petra, “wij lopen op het juiste pad.”. We komen net het Savelsbos uit en zien alleen maar gele paaltjes. Maar we volgen de rode paaltjes. Na alle omzwervingen van de afgelopen dagen, het missen van paaltjes, andere kleuren volgen, voel ik weer een andere route opkomen dan gepland. En mijn structuur hart wil nu gewoon de paaltjes met de goede kleur volgen. Maar Petra is overtuigd:

“We lopen altijd op het juiste pad.”

En dus lopen we door en zie daar … rode paaltjes 😍.

cammino della fortuna dag 22 savelbos

Keihard doel

Vandaag ben ik op (het goede) pad met Petra Niessen, fotograaf. Branding shoots met ondernemers, productfotografie, maar ook een uitvaart legt ze vast. Heel divers allemaal.  

Corona, of beter gezegd de lockdown, heeft er voor gezorgd dat ze eens goed heeft gekeken naar wie ze wil zijn als fotograaf. Maar vooral wat ze leuk vindt om te doen. En daarom is het ook zo divers. 

Ze heeft zich voorgenomen, dat ze haar bedrijf elk jaar onder de loep neemt. Het is zo verhelderend.

We lopen op het goede pad en hebben het over de wet van aantrekkingskracht, over intuïtie en buikgevoel, tot dat Petra opeens heel zakelijk wordt. Ik heb wel een financieel doel, zegt ze. En ze noemt dat doel dan ook. Ik sta even stil. Met welke Petra loop ik nu over het goede pad? Over het pad van geluk? En als ik haar dat vraag schrikt ze wel een beetje, maar zakelijk is ze dus ook.  

En dus praten we de tweede helft van de wandeling over het doel dat ze wil halen. We sparren over de mogelijkheden. We hebben het over beren op de weg. Beren die tijdens de wandeling knuffelberen worden. Over de stappen die ze kan zetten. Ho … gaat zetten. 

Leuk is hoe dat werkt, wandelend in de natuur. Het is net of alles open staat. Oude ideeën en afspraken die oppoppen … ik moet die en die nog bellen (actiepunt). Nieuwe ideeën die voor energie zorgen (nog een actiepunt). Het is eigenlijk een coachwandeling in optima forma. 

En we lopen echt op het pad van geluk. Zelfs onze bestemmingen zijn helder. En dus lopen we zonder twijfel door naar de auto’s die geparkeerd staan in Eckelrade. 

“Niet alleen op gevoel werken, maar ook zelf stappen zetten.
Als alles is gezegd, begin dan met iets te doen.”

We weten wat ons te doen staat!

cammino della fortuna dag 22 sta in je kracht
cammino della fortuna dag 22 petra niessen
cammino della fortuna dag 22 beren op de weg

Start: Eckelrade
Wandeling: Ec1

Share This