Vier jaar geleden maakte ik de keuze om niets meer gratis te doen. Nou ja .. er staat nog steeds een gratis te downloaden ebook op mijn website en elke maand is NetWalking ook gratis. Met uitzondering van deze maand (voor meer informatie kijk onderaan deze blog).

Vanuit die keuze is de Cammino della Fortuna geboren, lopen voor jezelf en voor het goede doel.

Ik wilde heel graag na de eerste lockdown (2020) nadenken over mezelf, mijn bedrijf, mijn drijfveren en mijn toekomst. Corona had me echt van mijn pad geduwd. Het voelde aan als drijfzand, ik ging bijna kopje onder. Ik blokte januari 2021 in mijn agenda om elke dag te gaan wandelen, elke dag op een andere plek in het prachtige Zuid-Limburg. Wandelen zorgt voor rust en ruimte en maakt oplossingen helder. Perfecte manier om na te denken. 

Toen ontstond ook het idee om ondernemers mee te nemen. Elke dag een andere ondernemer. Want wellicht waren er ondernemers die hier ook behoefte aan hadden. Behoefte aan helderheid over de toekomst. Maar ja, niets meer gratis hè.

Het idee om een goed doel te koppelen kreeg ik, natuurlijk, tijdens een wandeling. Lopen voor jezelf en voor een goed doel. Het eerste jaar heb ik tijdens de Cammino della Fortuna niet voor mezelf gelopen. Maar mijn toekomst werd me wel duidelijk .. ik bén de businesscoach in de natuur. 

Tegenwoordig heb ik in de drukke geluksmaand januari wel een aantal dagen dat ik voor mezelf mag lopen. Wat rustpunten tijdens de 31 dagen en natuurlijk ook mijn plannen en doelen handen en voeten geven.

Dit jaar lopen we de Cammino della Fortuna voor de 4e keer. Dit jaar voor Stichting Bloemenhart.

Het is ook traditie geworden om op 1 januari met de drijvende krachten achter het initiatief te lopen. Dus ging ik vandaag met Donna en Tristan op pad. Meedenken over de zaken waar zij tegenaan lopen. Persoonlijk, zakelijk of bij Bloemenhart zelf.

Er zijn veel doelen die geen subsidie krijgen maar alleen door sponsoring van middelen kunnen bestaan. Zo werkt het ook bij Stichting Bloemenhart. 

Maar wat als zo’n sponsor wegvalt? Wat doe je dan? Natuurlijk (op tijd) op zoek gaan naar een nieuwe sponsor. 

Maar wat als je de keuze maakt om het niet meer helemaal gratis te doen? 

Er is een zaadje geplant …

Gelukkig kwam vanochtend de zon op en scheen deze gratis en voor niets op ons pad.

EXTRA EDITIE NETWALKING

Op dinsdag 23 januari is er een extra editie NetWalking. Speciaal tijdens de Cammino della Fortuna en voor Stichting Bloemenhart. We starten 9 uur op de Brunsummerheide en deelname kost €25 pp (excl BTW). Dit bedrag gaat in zijn geheel naar het goede doel. 

Share This