We leven in een maatschappij waar we steeds meer willen, steeds beter en steeds groter.

Wanneer zijn we tevreden?

Wanneer ben jij tevreden?

Het is een mooie vraag die volgt uit het gesprek dat ik vanochtend met Lieke (Rijkx) had. Een vraag die ik ook aan mezelf kan stellen.

Wanneer ben ik tevreden?
Ben ik überhaupt tevreden?

Ik ben zeker tevreden met waar ik nu sta in mijn leven. De keuzes die ik heb gemaakt. En wat ik bereikt heb. Maar toch, ik heb aan de zakelijke kant nog wel wat wensen en terwijl ik aan het schrijven ben poppen er privé ook nog wel wat verlangens op. 

Dus tevreden, daar kan ik volmondig ‘ja’ op zeggen en toch doe ik mee met dat meer willen. Ik wil die wensen en verlangens omzetten naar realiteit.  

“Een wens is een doel zonder plan”

Practice what you preach. En dus Laura, doe wat je altijd tegen je klanten zegt. Ofwel geef prioriteit aan je wensen, kom in actie. Want alleen ik (samen met me, myself en I 😉) kan ervoor zorgen dat die wensen realiteit worden. Niet blijven hangen in dat komt wel. Nee, focus en actie! 

Ben jij tevreden? Ja, super. En als het antwoord anders is dan is het tijd om in actie te komen. 

Vind je dat lastig? Laat je je makkelijk afleiden? Mis je het overzicht? Boek dan een coachwandeling tijdens deze Cammino della Fortuna heb ik nog 3 plekken beschikbaar (16, 23 en 24 januari). Je loopt dan niet alleen voor jezelf maar ook voor het goede doel, Phoenix4Kids. En je draagt gelijk bij aan de realisatie van mijn zakelijke wens, namelijk dit jaar 111 coachwandelingen lopen. Dus 3 winnaars.

Share This