Vandaag loop ik met een ondernemer die als motto heeft succesvol door (dichtbij) jezelf te blijven. Het zou zomaar mijn motto kunnen zijn 😉.

Ik geloof er heilig in dat jij de basis bent voor je eigen succes. Als je de verbinding voelt met wie jij bent, je waarden, je weet waar je voor staat en je draagt het ook uit dan ontstaat authenticiteit. Je klanten voelen zich daardoor aangetrokken en willen zich aan je verbinden. 

En toch blijkt dit in de praktijk ontzettend lastig. Want wie ben je eigenlijk? Waar sta jij voor? En als je dat weet, acteer je dan ook op die manier? Doe je wie je bent of ben je wie men graag ziet?

What you see, is what you get. Ik, Laura Lazzarini, af en toe zo gek als een deur. Ik hou van de natuur, niet alleen voor mijn dagelijkse wandelingen, maar ook omdat wandelen in de natuur mij raakt. Het fotograferen van die prachtige natuur. Ik hou van structuur (#structuurjunkie) en de zaken uitpuzzelen. Ik heb wat met genieten en geluk. 

Niet alles is een blij ei, ik heb ook mijn momenten van niet lekker in mijn vel zitten of geen zin of energie om taken uit te voeren. Maar ik probeer het wel altijd leuk te maken. Het positief te zien.

Dus … BTW aangifte, ik kom eraan 😁. 

Share This