Vandaag de laatste officiële dag van de Cammino della Fortuna. Onofficieel komen er nog drie wandelingen 😉. Zo komt er weer een eind aan een fantastische maand. Dé geluksmaand van het jaar. Er komt een einde aan de derde editie van de Cammino della Fortuna.

Komt er een vierde? Jazeker!

Het is veel te leuk om te doen. Genietmomenten, goede gesprekken met altijd inzichten, de prachtige natuur, dit jaar weer een paar dagen sneeuw ☃️. Vooral droog, soms zelf een heerlijk zonnetje en een strak blauwe lucht. En natuurlijk het doel waarvoor we met z’n allen lopen, dit jaar Phoenix4Kids. De onthulling van het bedrag volgt in de maand februari. 

Ga ik het anders doen? Goede vraag.

Als ik op dit moment een heel leeg vel voor me had waarop ik een schets mag maken van mijn leven, zoals ik het graag zou willen leven, zakelijk en privé, met de kennis die ik nu heb, dan zou ik het wel weten. Hoe zou die schets er dan uit zien? Hoe zou ik dat witte vel dan willen vullen? Wat komt erop te staan?

In elk geval zou op dat witte vel plek zijn voor de Cammino della Fortuna, in de huidige versie en een nieuwe versie*. Er komt plek voor het realiseren van dromen van ondernemers. Er komt plek voor wandelen en natuur. Er komt plek voor rust. Er komt plek voor reizen. Er komt plek voor mijn gezin en vrienden.  

Ik heb een helder beeld voor mezelf, maar weet jij het ook voor jou?

* een nieuwe versie van de Cammino della Fortuna? Naast het pad van geluk in de maand januari, wil ik ook voor bedrijven de Cammino uitrollen. Een win situatie voor medewerkers en dus ook een win situatie voor het bedrijf. Medewerkers die goed in hun vel zitten in altijd goed voor een bedrijf. En natuurlijk ook hier een win situatie voor een goed doel dat het bedrijf met zijn medewerkers bepaalt. De komende tijd ga ik dit verder uitwerken.

Share This