De projectmaand is voorbij maar het lopen van Cammino’s niet. En na een paar dagen afkicken mocht ik vandaag weer op pad met een ondernemer.  

Je kan je namelijk nog steeds opgeven voor de Cammino’s, het wandelen van een etappe op van het pad van geluk. Je kan dan zelf bepalen waar je op het pad van geluk wilt lopen. Kiezen uit 31 prachtige plekken is niet makkelijk. Maar gelukkig werkt iene-miene-mutte ook heel goed.

Heb je interesse? Stuur me dan een email, dan geef ik je alle informatie. Goed om te weten is dat een vast percentage van de kosten naar het goede doel, het CredoHuis, gaat. 

Maar goed vandaag liep ik met Mariëlle Hennen, loopbaancoach. En tijdens het gesprek merk ik dat er veel overeenkomsten zijn tussen onze manier van werken, maar ook veel verschillen. En dat maakt het coachvak zo divers en zo leuk.

cammino della fortuna marielle hennen

35.000 keuzes per dag

Kiezen zorgt ervoor dat je in beweging blijft. Dat je stappen zet.

Je maakt echt ontzettend veel keuzes op een dag. Heel veel van die keuzes zijn heel makkelijk en anderen zijn wat lastiger. En er zijn er een paar die echt denkwerk vereisen.  

Over sommige keuzes moet je dus goed nadenken. Plussen en minnen afwegen. Vaak maken we sociaal wenselijke keuzes. De keuze die verwacht wordt door familie en vrienden. De vraag is natuurlijk of dat de keuze is die je diep in je hart wil maken. 

Als je weet waarvoor je staat en gaat, weet wat je drijft, uitgaat van je eigen kracht dan kan je op die basis keuzes maken. Én als je dan ook de regie pakt over je leven dan is er zoveel meer mogelijk.  

Ik denk dat je dan pas in de flow gaat zitten. Vertrouwen op jezelf, je eigen kracht. De regie pakken en dan gaat het echt stromen.

De Cammino della Fortuna en de bijbehorende projectmaand is daar zo’n goed voorbeeld van. Die keuze voelt zo goed bij mijn kern en door de regie te pakken, ontstond de flow. 

Mariëlle en ik sparren over haar bedrijf, de ideeën die ze heeft. Welke keuzes ze kan maken op haar kruispunt. Want Corona heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe ideeën die ze had wat naar achteren zijn geschoven. Door te sparren krijgen die ideeën een nieuw jasje en wordt de keuze op dat kruispunt wat makkelijker. 

“Je hebt me Ideeën aan de hand gedaan en daarmee ga ik aan de slag.”

cammino della fortuna rust in je hoofd

Start: Eys
Wandeling: Wi2

cammino della fortuna ontwaken - beginnen
Share This