Zoveel ideeën, je hoofd zit er vol mee. Ideeën om je bedrijf te laten groeien. Ideeën om het voor jezelf makkelijker te maken. Maar je hebt het veel te druk met andere zaken. Je agenda staat vol, je to do lijst loopt over. Je hebt het te druk, je werkt vooral in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf. 

Cammino della fortuna - sta even stil

Sta even stil bij jezelf

De oplossing kan heel simpel zijn. Stilstaan en je hoofd leegmaken. 

Een leeg vel en een braindump maken, is een manier om je hoofd leeg te maken. Het is iets dat ik graag doe. Dan pak ik een groot leeg vel en een doos potloden en schrijf op wat in me op komt. 

Een andere manier is samen met mij een Cammino te gaan wandelen 😊.  En dat is precies wat Nicole Vijgen van het Redactiehuis deed.    

Haar hoofd leeg maken tijdens de wandeling. Bepalen welke droom zij wilt realiseren en welke ideeën zij heeft om deze droom te bereiken. 

“Ik heb overzicht.
Ik weet wat ik wil.”

We liepen heuvels op, en er werden keuzes gemaakt. We genoten van het uitzicht, de beloning na het zetten van de stappen. 

Stappen die je steeds dichter bij je droom brengen. Maar we stonden ook regelmatig stil. Om te reflecteren en na te denken. Te sparren over de ideeën. 

Een wandeling om in te lijsten. Net als dat vel dat vol staat met alle ideeën in je hoofd.
cammino della fortuna reflecteren
cammino della fortuna nicole vijgen
cammino della fortuna hulp van bovenaf

Start: Ubachsberg
Wandeling: V15

Share This