Soms gebeurt er zoveel in je leven dat je de behoefte hebt aan een moment voor jezelf.

Reflecteren en weer de verbinding zoeken met wie je bent en waar je voor staat. Overigens … ik denk dat reflecteren en verbinding zoeken ook goed is als je lekker in de flow zit, maar daar gaat dit verhaal niet over 😉.

En soms is er meer dan een moment voor jezelf nodig. Soms ben je op zoek naar jezelf. Is het een zoektocht.

De één gebruikt een retraite om dat te realiseren, de ander gaat een opleiding volgen. Je claimt niet een moment voor jezelf, maar een periode. Even pas op de plaats. Weer de connectie voelen met je wortels. Nieuwe vertakkingen ontdekken. Je eigenheid omarmen. 

Een jaar geleden wilde ik een maand lopen om te ontdekken wat ik nu precies wilde met mijn bedrijf. En uiteindelijk liep ik die maand ook, elke dag met iemand anders. Wat kreeg ik daar een energie van. Het zorgde voor mij voor duidelijkheid en helderheid. Ik wist wat ik wilde, ik had mijn eigenheid weer omarmt.

Zo dankbaar dat ik dit nu in januari weer mag doen. Iedereen die met me meeloopt zorgt voor verbinding. 

En Petra die vandaag meeliep, gaat in mei de Camino de Santiago lopen. Voor haarzelf. Om de verbinding weer met haarzelf te voelen. Om duidelijk te krijgen wat ze nog wil bereiken. Maar vooral om te gaan staan voor haar eigenheid.

Share This