Heel eigenlijk zou ik vandaag met Lizzy lopen. Maar migraine gooide roet in het eten. Gelukkig kon ik een plekje wisselen en zo loopt Rob vandaag mee.

Altijd fijn om met Rob te lopen ❤️. Ik vind elke ondernemer bijzonder, maar Rob heeft een streepje voor.

In 2021 hebben we grote zakelijke keuzes gemaakt en ook de keuzes in actie overgezet. En zo wordt 2022 voor ons een groot avontuur. Waarbij we de B&B en het Heuvelland achter ons laten en opnieuw gaan starten in Jabeek. Opnieuw starten met een nieuw bedrijf.   

In dit nieuwe bedrijf gaan we al onze coaching activiteiten samenbrengen. Zowel de producten mijn businesscoach in de natuur activiteiten waaronder Cammino della Fortuna als de producten die we aan het ontwikkelen zijn op basis van onze Hosvitality methode. En we zitten met een dilemma. Een dilemma waar we al een tijdje op zitten te broeden. Deze coachwandeling moet daar helderheid in brengen.

De grote vraag is namelijk, hoe gaan we dit nu noemen. De producten gebaseerd op de Hosvitality zijn nog relatief nieuw. Natuurlijk zijn we al met teams bezig om vitaal gastvrij te worden, maar in marketing termen is daar nog veel te halen. Businesscoach in de natuur bestaat al wat langer en een verandering kan verwarrend zijn.    

Het is een stralende en heldere dag, de zon schijnt volop en de lucht is blauw. Wij brengen argumenten voor het ene en het andere scenario. Het is echt een dilemma en we hebben ons tot doel gesteld om vandaag een keuze te maken.

Uiteindelijk komen we tot de conclusie dat wij zo verweven zijn met onze producten dat we zelf het merk zijn. Dat we onszelf moeten vermarkten. Dat we op persoonlijke titel de connectie aangaan.  

Dus mag ik met trots ons nieuwe bedrijf presenteren:

Claro!

Claro! is coaching door Laura en Rob.
Claro! is een verhelderende kijk op je bedrijf. 
Claro! bevat alle producten op basis van de Hosvitality methode, de Businesscoach in de natuur en de Cammino della Fortuna.

Het was een verhelderende wandeling.
Het is Claro!

Share This