Het sneeuwt, nou ja vooral natte sneeuw, maar het sneeuwt. Toen Lizzy Koot zich aanmeldde voor de Cammino della Fortuna, zei ze “Ik hoop wel dat het een witte wandeling wordt, net als een vorige keer.”. Ze wordt op haar wenken bediend. Het is wel niet zo wit als toen, maar wel de eerste sneeuw van het jaar.

En zo gaan Lizzy en ik op pad. We vertrekken vanuit bekend terrein, vanuit Eys. Maar de wandeling van vanochtend loop ik niet vaak.

cammino della fortuna dag 7 natuur als spiegel

Nieuw jaar, nieuw leven

Dus wat schertst mijn verbazing, na een klimmetje, een veld vol schapen. En als we dichterbij komen, zien we vooral lammetjes, die dicht bij hun moeder staan te schuilen tegen de kou.  

We lopen graag een paar meter extra om ze van dichtbij te bewonderen. Too cute 🥰. En we raken goed afgeleid van het gesprek dat we hebben. De camera blijft klikken en het ene lammetje is nog leuker dan de ander.

Maar uiteindelijk gaan we toch weer verder. En mijmeren verder over nieuw leven …

Zo voelt het wel. In 2021 nieuw leven blazen in jezelf en je bedrijf.

Voor Lizzy geldt het zeker zo. Na een heftig 2020, gaat ze er in 2021 echt voor. Alles afgesloten, ellende achter zich gelaten en nu kan ze aan de slag met zichzelf en haar bedrijf, doorpakken.

Ze vertelt, met een grote lach op haar gezicht en heel vastberaden, wat ze allemaal wil gaan doen dit jaar. Welke producten ze wil gaan aanbieden, oude en vertrouwde producten, maar ook een paar nieuwe producten. En als we langs de Eyserlinde lopen, staan er 4 populieren bij elkaar. Gekscherend zeg ik “daar staan jouw producten”. En dat voelt zo goed. Zelfs de mistige achtergrond voelt als een warme deken. 

“4 het nieuwe leven!

4 Producten om gezinnen te helpen. De meer volwassen bomen staan voor de oude en vertrouwde producten zoals kinderyoga en de nieuwere bomen staan voor de nieuwe producten zoals kindertolk. 

We lopen snel verder, als je te lang stilstaat wordt het toch wel koud. We praten verder over de 4 bomen. Het kunnen namelijk ook heel goed haar 4 gezinsleden zijn die haar steunen door dik en dun. Op één of andere manier is het de 4 die blijft lonken en ik zoek het symbool op.

4 Staat symbool voor volmaaktheid. De basis voor ordening, een houvast en vastberadenheid. Het staat voor steun, liefde en innerlijke kracht.

 

De perfecte basis voor 2021. En Lizzy loopt op het goede pad, het pad van geluk 🍀.

cammino della fortuna dag 7 natuur als spiegel
cammino della fortuna dag 7 lizzy koot
cammino della fortuna dag 7 natuur als spiegel

Start: Eys
Wandeling: Wi2

Share This