cammino della fortuna - projectmaand januari 2021
In januari 2021 liepen 31 ondernemers de Cammino della Fortuna
In januari 2021 liepen 31 ondernemers de Cammino della Fortuna

31 dagen
31 wandelingen
31 ondernemers
31 gesprekken
31 Zuid-Limburgse dorpen 
en 1 goed doel

Zuid Limburg Cammino della Fortuna

Op 13 oktober 2020 startte ik met het project Cammino della Fortuna. Een project dat begon als een maand wandelen voor mezelf en dat door de omstandigheden veel groter werd. En daarom ook veel leuker. 

2020 is voor iedereen, in positieve of negatieve zin, een turbulent jaar geweest. 2021 gaat daar mogelijk niet voor onder doen, dus laten we samen, tijdens een wandeling, de balans opmaken en vaststellen voor welke keuzes je staat om van 2021 in elk geval voor jou een succesvol jaar te maken. Het behalen van succes draagt bij aan je geluksgevoel. De manier waarop jij je succes behaalt ook. En ik denk dat ik je daarbij kan helpen. Dus laten we samen de eerste meters van 2021 maken.

Voor mij was dat de reden waarom ik wilde gaan lopen. Waar sta ik en waar staat mijn bedrijf na 2020 en wat wil ik in 2021 bereiken. Aan de keukentafel werd het project al snel groter. Want als ik dat zo prettig vond, dan zouden andere ondernemers dat ook kunnen waarderen. Ondernemers inspireren en helpen keuzes maken, dat is wat ik doe als Businesscoach in de natuur. En vooral genieten van de reis.

En het werd een prachtige reis. De verhalen van deze reis zijn terug te vinden bij de blogs. En omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een stuk geluk, koppelde ik aan dit project één goed doel. Een doel dat mensen in Zuid-Limburg een duwtje in de rug geeft en dat bijdraagt aan hun geluk. Een doel dat ik niet alleen bepaalde maar dat in samenspraak is ontstaan. Het gekozen doel is het CredoHuis in Maastricht. Het CredoHuis zorgt voor een veilig (t)huis voor zwerfjongeren. Een plek om je talenten te ontdekken, tot bloei te komen en weer mee te doen in de maatschappij. Een doel dat past bij het pad van geluk.

De maand werd een groot succes, met allerlei interviews en colums in kranten, veel ondernemers die mee wilde lopen. Zoveel dat er een wachtlijst van 10 ondernemers ontstond. En we wandelden een mooi bedrag bij elkaar voor het goede doel.

Een dank je wel voor iedereen die bijdroeg aan dit prachtige resultaat. Allereerst de 31 ondernemers die het project omarmde en meeliepen voor het CredoHuis en natuurlijk ook voor zichzelf. Maar ook Visit Zuid Limburg en De Limburger die veel aandacht hebben geschonken aan dit project. En een persoonlijke dank aan mijn man, Rob Kemmeren, die in deze maand in ons gezin alles opgevangen heeft.

 

De hele maand januari, 31 dagen heb ik samen met 31 ondernemers gewandeld op het pad van geluk. Gewandeld voor een frisse start en voor het goede doel het CredoHuis.

Wat een mooie maand is het. Wandelen op de mooiste plekken in Zuid Limburg en goede gesprekken. En een mooi bedrag voor het goede doel.  HET SMAAKT NAAR MEER.

Dus ga ik vanaf 1 februari door met wandelen op het pad van geluk. En jij kan met me meewandelen. Dan hebben we dat goede gesprek, sparren we over je bedrijf, kijken we welke stappen je kan zetten. En het goede doel blijven we steunen.  

Share This