Wandelen met aandacht
Is …. even een momentje voor jezelf. Is …. genieten van de rust en stilte van de natuur. Is …. jezelf opladen om weer met focus aan de slag te gaan. Is …. helderheid en overzicht creëren. Is …. met nieuwe inzichten naar huis gaan.

klik op de foto voor filmpje

Dat is wandelen is voor mij, een stuk ontspanning. Wandelen zorgt voor rust en ruimte in mijn hoofd en na, meestal, prachtige wandeling kan ik weer met focus aan de slag. Dat ervaar ik zelf, maar ook de ondernemers waarmee ik wandel.

“Na een heerlijke wandeling kon ik de rest van de middag aan de slag met een helder hoofd.” “De natuur laat je een heleboel zien, het is een spiegel.” “Alle aandacht voor mijn verhaal en zo’n wandeling zorgt voor overzicht, het is weer rustig in mijn hoofd.” “Ik wist niet dat ik zo’n korte tijd al zulke stappen kan zetten, elke keer weer.” “In 1,5 uur zoveel inzichten!”

Heb jij een hectisch leven? Altijd druk. Wil jij je batterij opladen? Dan is Wandelen met Aandacht de manier om dat te realiseren. Samen maken we zo’n wandeling. Wij gaan in gesprek. En soms laten we de stilte haar werk doen. De natuur helpt ons met inzichten.  Interesse? Plannen wij een wandeling? Vul dan onderstaande gegevens in stuur me een email.  

9 + 3 =

Heel praktisch:
Startpunt: Dalauro Bed & Breakfast, Eyserheide 27, Eys

Duur: 1,5 -2 uur
Kosten: €125 (ex. BTW), een strippenkaart voor 5 wandelingen is €500 (ex. BTW) ofwel 1 keer gratis.

Share This