Mijn bedrijf is mijn kindje Ik hoor regelmatig klanten tegen me zeggen “Ik ben mijn bedrijf” of “mijn bedrijf is mijn kindje”. En zo voelt het ook. Je bent zo nauw verbonden met je bedrijf, je hele ziel en zaligheid ligt er in. Je bent bezig met je passie en je wilt de wereld laten zien wat jouw product of dienst kan betekenen voor je klanten. En dan verkoop je voor het eerst je product of dienst. En dan nog een keer en nog een keer. Jouw verhaal verspreidt zich, je creëert ambassadeurs. En je bedrijf groeit en groeit. Prachtig want dat is wat je wilt. Maar dit verhaal heeft ook een keerzijde. Je agenda raakt overvol, je hebt het gevoel dat alles je boven je hoofd groeit en je mist de focus. Je voelt je onrustig en echt genieten van je succes lukt niet. Je weet dat je grip moet krijgen op je leven én je bedrijf om echt te kunnen genieten van je succes, om alles uit je leven te halen en de volgende stap te nemen.
Jij en je bedrijf zijn één, ze zijn met elkaar versmolten. De één kan niet zonder de ander. De groei van je bedrijf betekent ook dat jij als persoon moet groeien. Je staat op een kruispunt, je weet dat iets moet veranderen anders loop je het risico om in een burn-out te komen en dat is niet alleen lastig voor jou, ook je bedrijf zal er onder lijden. Klinkt simpel. Toch? Maar in werkelijkheid blijkt het toch allemaal niet zo gemakkelijk. Gewoontes zijn moeilijk te doorbreken. Je grijpt makkelijk terug op die oude gewoontes. Het aanleren van nieuwe patronen heeft tijd en aandacht nodig. Maar dat niet alleen, het pad uitstippelen waarover je wilt lopen, doelen die je wilt bereiken, stappen die je moet nemen … ook hiervoor heb je tijd en aandacht nodig. En gezien je situatie, waar het je boven je hoofd groeit, heb je niet voldoende van beide.
Veranderen lijkt simpel maar is niet makkelijk. We gaan het veranderproces starten zodat jij tijd en aandacht kan creëren voor jezelf én je bedrijf. Het veranderproces richt zich op jou als persoon, en ook op jou als bedrijf. Beide … want jij bént je bedrijf, ze gaan samen, ze kunnen niet zonder elkaar. En wat is het resultaat van dit veranderproces?
  • je hervindt je passie en je drive
  • je vindt de rust om te genieten van je succes
  • je hebt weer focus op de dingen die belangrijk voor je zijn
  • je hebt structuur gecreëerd in je leven en je bedrijf
En misschien wel het allerbelangrijkste jij en je bedrijf zijn weer gelijkwaardig, jullie zitten samen op het volgende niveau en jullie kunnen samen doorgroeien.
Jij en je bedrijf zijn één. De een kan niet zonder de ander. Je bedrijf heeft jouw inzet, jouw aandacht, jouw drive, jouw tijd nodig. Maar jouw bedrijf kan alleen ‘overleven’ als jij goed voor jezelf zorgt. Dus tijd neemt voor andere dingen die ook belangrijk voor je zijn, je partner, je gezin, je familie, je vrienden, je hobby’s en het allerbelangrijkste tijd voor jezelf. Als jij goed in je vel zit zal je bedrijf floreren en als je bedrijf het goed doet geniet jij van het succes en je leven.
Dit ben jij. Je leven wordt opgeslokt door je bedrijf. En hierdoor is je leven ondergeschikt geworden aan je bedrijf.  Alles moet wijken voor jouw bedrijf. Jij bent uit balans. En diep in je hart vind je het verschrikkelijk dat je niet meer tijd kan spenderen aan die andere dingen die ook belangrijk voor je zijn. Dit ben jij. Je zit vast in de operatie van je bedrijf. Alle beschikbare tijd heb je nodig om je bedrijf en je leven te organiseren. En je wilt graag doorpakken zowel zakelijk als privé. Je wilt aan de slag met nieuwe ideeën en kansen, je wilt je creativiteit weer laten stromen. Maar dan moet er iets veranderen. In POWER2YOURBUSINESS gaan we aan de slag met je leven én je bedrijf. Soms ligt de nadruk op je bedrijf en soms op je leven. Maar we raken beide, simpelweg omdat jij je bedrijf bent en je bedrijf ben jij. We duiken in je leven en je bedrijf en we kijken naar jou als persoon. Wat vind je belangrijk, waar wil je tijd en aandacht aan besteden.Je ambities en doelen. Alles met als doel dat je keuzes gaat maken, zodat jij grip krijgt op je leven én je bedrijf.
Wat is POWER2YOURBUSINESS? Een half jaar tot een jaar samen aan de slag gaan met jou, als persoon, met je leven en met je bedrijf. Een periode gevuld met sessies
  • waarin jij en je bedrijf aan de beurt komen.
  • waarin jij keuzes gaat maken die ervoor zorgen dat er meer rust, structuur en focus ontstaat.
  • waarin jij stappen gaat nemen om het volgende level te bereiken, zowel voor jezelf als je bedrijf, als gelijkwaardige partners.
  • waarin je acties gaat uitvoeren om je doel te bereiken.
  • waarin ik je ga helpen om niet terug te vallen in je oude gewoontes, of je angsten en belemmeringen je stoppen met het bereiken van het geen je het allerliefste wil.
Share This