EEN CADEAU VOOR JEZELF

EEN WEEKEND VOL NO-NONSENSE

Je hebt een druk leven, een volle agenda, maar geen tijd om de broodnodige rust te pakken. 

Je hoofd zit vol ideeën, maar je zit vooral in de operatie, en hebt geen tijd om aan de slag te gaan met die ideeën. En dus blijven ze in je hoofd rondzwerven. Hierdoor is niet alleen je agenda vol, maar raakt ook je hoofd steeds voller.

Je hebt het gevoel dat je alleen maar aan het rennen bent en niet meer vanuit je passie bezig bent. Waarom ben je ooit dit werk gaan doen?

Je vindt het bijzonder lastig om de aandacht vast te houden. Je te focussen op de echt belangrijke zaken.

Waar je behoefte aan hebt, is rust en ruimte. Je wilt je hoofd leeg maken. Je wilt weer vanuit je passie werken en niet vanuit die overvolle agenda. Je wilt aan de slag gaan met je ideeën. Je wilt weer werken AAN je bedrijf. Je hebt overzicht nodig. En focus.

Waar je behoefte aan hebt, is helderheid en structuur. Zodat je zekerheid hebt dat je met de juiste zaken bezig bent. Zodat je je kostbare tijd en energie kan richten op de dingen die belangrijk voor je zijn.

 

HERKENBAAR? Dan is dit weekend voor jou gemaakt. 

 

JIJ BENT JE BEDRIJF

Heel veel ondernemers hebben moeite met het vasthouden van de balans. De balans werk en privé. Maar ook de balans IN en AAN je bedrijf werken.

Je weet precies hoe je balans eruit moet zien, maar je glijdt zo makkelijk terug in oude patronen. Je wordt geleefd door je agenda, geen tijd voor jezelf en al helemaal geen tijd om na te denken over je bedrijf. Bijvoorbeeld wat is de volgende stap met je bedrijf.

En daar is nu het Opkikkerweekend voor.

Een cadeau voor jezelf.
Een moment van rust.
Niets anders aan je hoofd dan jij en je bedrijf.
Creëren van overzicht en helderheid.

Goed voor jezelf zorgen. Beweging en gezond eten. En natuurlijk heerlijk slapen. En in de resterende tijd gaan we werken AAN je bedrijf. De volgende stap bepalen. En niet alleen bepalen, we gaan ook de stappen definiëren die ervoor gaan zorgen dat je bedrijf, voor jou, de juiste kant op groeit. 

KOM IN ACTIE!

Vrijdag 7 tot zondag 9 februari 2020
is het OPKIKKERWEEKEND!
Een weekend voor jezelf.
We gaan werken aan je bedrijf, je drijfveren, je doelen en je focus.

KOM IN ACTIE!

Vrijdag 7 tot zondag 9 februari 2020
is het OPKIKKERWEEKEND!
Een weekend voor jezelf.
We gaan werken aan je bedrijf, je drijfveren, je doelen en je focus.

HET PROGRAMMA

Vrijdagavond arriveer je rond 18 uur, kennismaken met elkaar, genieten van een drankje bij de open haard. Rob zorgt voor een heerlijk en gezond diner. Zijn kookstijl is puur, met steekproducten en Italiaans getint.  

Zaterdag en zondag starten we de dag met een ontbijt en een fijne wandeling. De perfecte manier om rust in je hoofd te creëren, de perfecte manier om jouw creativiteit te laten stromen, de perfecte manier om energie op te doen en met focus aan de slag te gaan. 

Vrijdagavond, zaterdagmiddag, -avond en zondagmiddag ga je aan de slag met jezelf en je bedrijf. Je krijgt inzicht in je DNA, wat je gaat helpen om keuzes te maken. 

Natuurlijk ga je op zaterdag en zondag genieten van de lunch en op zaterdagavond nog van het tweede diner. 

Zondag rond 16 uur ga je helemaal opgeladen weer naar huis. Klaar om, vol energie, door te pakken.

 

 

A

WAT KOST HET?

Het weekend kost €595. Dat is inclusief 2 nachten overnachten in je eigen kamer, ontbijt, lunch en diner,  en drankjes maar exclusief BTW.

Neem je iemand mee? En slapen jullie samen op de kamer? Dan betalen jullie elk €495 per persoon.

Er zijn maximaal 7 plekken beschikbaar.

LET OP: boek je voor 1 januari 2020 het Opkikkerweekend dan krijg je €100 korting. 

Share This