Hollen, rennen, vliegen. Never a dull moment als je een verantwoordelijke baan en kinderen hebt. Maar zeg eens eerlijk

  • staat het water je aan je lippen
  • krijg je het gevoel dat je niet meer toekomt aan de dingen die echt belangrijk zijn voor jou
  • heb je soms het gevoel dat je in moeras aan het verdrinken bent

Hoe krijg je rust in je hoofd? Hoe hou je je hoofd boven water? Hoe maak jij meer tijd voor jezelf vrij in dat drukke bestaan? Hoe kan je even stilstaan, voordat je weer doorgaat?

Opzij, opzij, opzij, want wij zijn haast te laat; we hebben maar een paar minuten tijd.
We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Herman van Veen

In deze GRATIS videolessen leer ik je hoe je tijd maakt. Tijd om eens te ontspannen en dat boek te lezen, tijd om aan de slag te gaan met je persoonlijke groei, tijd om je doelen te realiseren!
SCHRIJF JE NU IN!

Waarom zou je meedoen?

  • Je wilt bezig zijn met de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
  • Je wilt je doelen voor 2017 halen.
  • Je wilt je tijd efficiënter in gaan zetten.
  • Je wilt focus.
  • Je wilt niet verzuipen en in een burn-out terecht komen.

Je heb een verantwoordelijke baan, een gezin, het huishouden, een sociaal leven, sociale media, je wilt gezond en fit zijn en voor 2017 heb je jezelf een aantal doelen gesteld. Maar je bent een kei in jezelf wegcijferen, jouw verlangen komt op de laatste plaats.
Maar toch droom je ook van meer balans in je leven? Gewoon meer tijd voor jezelf om te ontspannen, Of om te werken aan je persoonlijke groei? Of om je doelen te realiseren.

Dan zijn deze videolessen echt iets voor jou! Je krijgt in drie lessen de mogelijkheid om tijd te maken en balans te creëren. SCHRIJF JE NU IN!

Tijd te maken voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn; daar draait het in deze GRATIS videolessen om!

Het feit dat je hier bent betekent dat je onderkent dat er iets moet veranderen in je leven, voordat je een grens overgaat en misschien wel in een burn-out terecht komt. Je hebt de eerste stap genomen.
De tweede stap is actie ondernemen. Het kijken naar deze lessen en het maken van de opdrachten geven je het inzicht in de vervolgstappen die je kan nemen. Maak keuzes waarmee je tijd voor jezelf creëert. SCHRIJF JE NU IN!

Wat krijg je van mij?

De komende 3 weken krijg je 3 videolessen van mij met daarin opdrachten om je tijd efficiënter in te zetten zodat je tijd kan vrijmaken die je zelf kan invullen. Voorwaarde is dat je zelf in actie komt! En die opdrachten uitvoert. Die verantwoordelijkheid moet je jezelf pakken als je wilt dat het anders gaat worden. Als jij balans wilt in je leven!

 

Over Laura, over #dekrachtvanaandacht

Ik ben Laura Lazzarini en ik help Powervrouwen om moeilijke keuzes makkelijk te maken, zodat er balans, rust en grip ontstaat in je leven.

Ik herken me helemaal in “hollen, rennen, vliegen en geen tijd om stil te staan”. Met het ondernemerschap in mijn coachbedrijf en een B&B die ik samen met mijn man run en het gehele jaar open is, met alles dat daarbij hoort, twee tieners met puberproblemen, familie en vrienden, sporten en te bereiken doelen. Drukte elke dag! Maar toch heb ik de afgelopen jaren veel geleerd en ben ik gegroeid in het maken van tijd voor mezelf. Ik heb keuzes gemaakt. Dit wil ik ook voor jou. Ik wil graag powervrouwen helpen om balans te krijgen in hun leven, gelukkiger zijn. Ik geloof erin dat iedereen recht heeft op een gelukkig leven. En als ik daaraan kan en mag bijdragen dan doe ik dat graag.

Laura komt snel tot de kern, tot je essentie. Met haar uiterst vervelende vragen komt ze steeds een stap verder, een stapje dieper. Ze heeft mij geholpen in te zien waar ik voor sta en wat belangrijk voor mij is. Ik weet waar ik mijn tijd aan moet besteden; dat wat ik belangrijk vind.

Marleen Brekelmans

Laura heeft me enorm geholpen om inzicht te krijgen in mijn persoonlijke doelen. Het heeft me focus gebracht.

Diana Mennen

Laura zet mensen aan het denken en dat doet zij op een persoonlijke en warme manier. Ze laat je in je waarde en geeft je het gevoel dat je belangrijk bent. Mij heeft ze de kracht gegeven om voor mezelf op te komen. Ik ben bewust geworden van de vervolgstappen die IK moet zetten.

Marjo Hermens

Droom jij van meer balans in je leven? Dit is je kans om die droom werkelijkheid te laten worden!

Share This