complete focus op jou

alles wat je aandacht geeft groeit

3 dagen focus op de
belangrijkste persoon
in je leven … JIJ!

In een ontspannen en inspirerende omgeving drie dagen focus op jezelf.

Hoe zou het zijn om een periode bezig te zijn met hetgeen je bezighoudt, de vervolgstappen die je in je leven wilt zetten. Hoe zou het zijn als je dat in alle rust, in een inspirerende en ontspannen omgeving zou zijn. Hoe zou het zijn als je een paar keer zou kunnen klankboorden. Hoe zou het zijn als er iemand is die jou helpt die vervolgstappen helder te krijgen. Hoe zou het zijn als de focus op jou ligt en jij ook alleen hoeft te focussen op jezelf.

Je bent toe aan de volgende stap in je leven!

 

De Kracht van Aandacht vindt plaats bij Dalauro B&B in Eys, in een prachtige omgeving waar de ideeën kunnen stromen. Je hoeft je nergens zorgen om te maken want alles is inbegrepen, overnachtingen, maaltijden en drankjes. En natuurlijk ook het klankborden, het spiegelen, het coachen. Zodat jij grote stappen kunt maken!

Tijdens die intensieve, maar ook ontspannen, dagen ben ik aan de slag gegaan met de dingen die mij bezig hielden. Het is een bijzondere plek waar mooie gesprekken hebben plaatsgevonden, waar de natuur prachtig en inspirerend is, waar het eten heerlijk is. Ik kom snel terug voor meer inspiratie.

Vincent van Dijk

En nu hoor ik je zeggen ….

03Ja maar ik heb geen TIJD ….

Dat snap ik helemaal, want daar begint het allemaal … het hebben van geen tijd doordat je opgeslokt wordt door de dag dagelijkse operatie. Maar het feit dat je dat vraagt impliceert ook dat je iets wilt veranderen en neem de eerste stap en gun jezelf deze dagen.

03Ja maar, dat dat kost wel veel geld

Het is inderdaad niet goedkoop, maar je krijgt vanaf het moment dat je arriveert tot het moment dat je vertrekt alle aandacht. Van jezelf en van mij. Dat impliceert dat deze dagen intensief zullen zijn, maar ook dat jij direct resultaat kan halen.

03Ja maar, ik wil ook nog tijd voor mezelf!

Dat kan gewoon. Jij bepaalt. Jij bepaalt wanneer en waarover je een gesprek nodig hebt of je dat binnen of buiten wilt doen. Jij bepaalt het doel en we nemen beide de verantwoordelijkheid om dat doel te bereiken.

Laura heeft een open karakter, is spontaan en heeft een oprechte interesse in andere mensen. Ze coacht je spelenderwijs naar je kern, je essentie. Daarnaast heeft ze de beschikking over een ongeëvenaarde locatie die prachtig in een rustieke rustige omgeving ligt.

Laura Elbertsen,
Deva Devine

 

Laat je onderdompelen in de Kracht van Aandacht!

Laura heeft een prachtige locatie ter beschikking. En die locatie wordt dan ook goed uitgebuit door een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning en een afwisselend programma. Warmte en een thuisgevoel zorgen voor de juiste ingrediënten om te inspireren.

Femke Boots, Bed in de Betuwe/De Beautykamer

Waarom zou je baat hebben bij de Kracht van Aandacht?

💗 je krijgt weer focus
💗 je kent de volgende stap in je leven
💗 je hebt de beschikking over een privé coach
💗 je maakt keuzes om je doel te bereiken
💗 je slaapt in de beste B&B van Limburg
💗 je wordt culinair verwend

 

Klaar voor de volgende stap!

Jouw investering …

KRACHT VAN AANDACHT

3 dagen focus op jezelf!
incl. overnachtingen, en all-inclusive verzorging
incl. 3 coachingsessies (van 2 uur) tijdens het verblijf en 3 coachingsessies (van 1 uur) als je weer thuis bent

€950

per persoon

Kies voor jezelf, je eigen toekomst!

Kies voor jezelf, je eigen toekomst!

Share This